Hur man installerar Sway Bars på en Honda Accord

Antispinn avgör hur väl en bil hanterar vägen. Fjädringskomponenter som kontrollerar manövreringsförmåga kan bedömas av mängden krängning och gungning som uppstår vid kurvtagning. Honda Accord har en bakre krängningshämmare att hjälpa till att kontrollera bakaxeln vid svängar. Ett lager Accord bakre krängningshämmare saknar styrka och styvhet för att lägga någon prestanda till sub frame, men en uppgraderad version kan enkelt ta bort sekunder från varvtider på din lokala väg kurs. Minska rulle Accord kropp med en ny bakre vingla bar för en bättre enhet och förbättrad kurvtagning runt staden och på banan. Saker du behöver
Bakre krängningshämmare och bussningar (Accord) Floor jackAllen wrenchesCrescent skiftnyckel (justerbar) brytjärnet (lång, stark skruvmejsel) RatchetMetric socketsJackstandsWD-40
Visa fler instruktioner
1

Spray WD-40 på de befintliga bar bakre vingla bussningar och bultar som ansluter ändarna till Accord bakvagn. Detta kan även göras en dag eller två innan den faktiska ersättningen för ett ännu enklare tid ta bort gamla, rostiga fjädring fästelement. Denna uppgift rekommenderas som första sak att göra med innan lyftning av bilen. Medan bilen lyfts och de verktyg organiserade, kommer vätskan att ha en chans att komma in i gängorna på de fästen för enkel extraktion.
2

Lyft den bakre delen av bilen från golvet tillräckligt långt att placera två jackstands under ramen framför de bakre däcken. Sänk vikten på bilen på de jackstands och ta bort domkraft från dess lyftposition. Spraya de bakre fästen krängningshämmare och konsoler igen med WD-40.
3

in en insexnyckel i gungning stavfästorgan på ena änden av baren och lossa. Denna fästanordning är en av de tätaste av krängningshämmare kontakter och kan utmana någon styrka insexnyckel. Använd en liten pipa för att lägga längd till insexnyckel och mer inflytande när du svänger. Använd ett spett eller lång skruvmejsel för att manipulera baren i konsolen för att avlägsna eventuella påfrestningar på fästet kontakten och det ska komma ut lätt.
4

Ratchet bussningen bultarna med en metrisk socket och pry bar. Ta bort de gamla, slitna bussningar och rengör bussningen fästena och gunga långt flikar med WD-40 och en trasa. Konsolerna och flikar bör rengöras innan du installerar ett nytt krängningsstång så spänningen är centrerad korrekt. Använd spett för att hjälpa anpassa bussningarna med bilens fästen och sätt i nya bussningar och bultar korrekt. Skjut de nya bussningarna på plats och dra åt.
5

in krängningshämmaren till fabriken flikarna och dra åt med en insexnyckel tätt. Använd samma stång för att dra åt dessa fästanordningar som används för att avlägsna dem. Factory flikar och konsoler måste vara i god form för nya krängningshämmare och bussningar för att fungera som avsett. Ta bort jackstands och sänk bilen till golvet för att testa. När de är färdiga, kan resultaten kändes omedelbart, och njöt för livet av bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83000.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.