Hur man installerar Turbo i en '94 Accord

En av de bästa sätten att öka hästkrafter på din Honda Accord är att installera en turbo kit. Dessa kit är effektiva eftersom de drar mer syre i förbränningskammaren av din Accord. Ju mer luft du har blanda med oljan i bilen, desto större explosionen vara. Detta kommer att öka hästkrafter och gör din Accord köra mycket fortare. Installera dessa kit för det mesta inte är en mycket svår uppgift, men ändå kräver vissa grundläggande kunskaper om motorer. Saker du behöver
hydraulisk domkraft
Jack står
Wrench in
Oljetråg
Intercooler
Intercooler slangar och rör
Turbo headers
Turbo olja matarledning
Turbo oljereturledningen
Motorolja
Visa fler instruktioner
1

Lyft den främre änden av Honda Accord från marken med hjälp av en domkraft. När den främre änden lyfts upp användningen pallbockar för att stödja ramen för överenskommelsen.
2

Stick en olje-samling hink under oljetråget på din Accord. Ta bort pluggen drain olja och tappa ur oljan från motorn på din Accord. Detta tar cirka 15 minuter eller mindre. Byt avtappningspluggen.
3

Använd en skiftnyckel för att ta bort skruvarna som håller fast den främre stötfångarhöljet av Accord till ramen. Dessa skruvar är placerade innanför suffletten nära till framhjulen. Ta bort stötfångarhöljet från fordonet.
4

Ta intercooler från turbo kit och installera den där den främre stötfångarhöljet var. Detta stycke bultar på plats, så du kommer att behöva använda skiftnyckeln för att fästa den vid fordonet.
5

Ta av avgaserna header. Avgassystemet header är kopplad till avgasgrenröret, där du kan hitta på framsidan av Honda Accord motor. Ta bort skruvarna som håller huvudet på plats och kasta det gamla header. Säkra turboaggregatet till turbo rubriker med bultar och en skiftnyckel. Bolt turbo headers till grenröret på motorn.
6

Fäst linjen oljetillförseln som är ansluten till turboaggregatet till oljefiltret raden av Accord. Ta oljeretur från turbon och anslut den till Accord s oljetråget.
7

Ta ut Accord nuvarande intag systemet. Ta slangar och rör som är anslutna till intercoolern du installerat och fäst dem på nätet av rör och slangar som kommer ut av turboaggregatet.
8

Fyll motorn tillbaka upp med oljan du tömd tidigare. Placera den främre stötfångarhöljet bakåt på fordonet och skruva den på plats ordentligt. Använd domkraften för att sänka den främre änden av fordonet tillbaka ner till marken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85603.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.