Hur man installerar ett långt rör Header på en 2002 Mustang

Utblåsningsgrenrören på en 2002 Ford Mustang kan vara begränsande, råna motorn i hästkrafter. Ett sätt att råda bot på detta problem är att installera en uppsättning av eftermarknaden rubriker på bilen, vilket förbättrar luftflödet. Långt rör headers i synnerhet fungerar bra med ökande vridmoment. Först ta bort grenrören lager avgaser från bilen, sedan installera ett par långa röret rubriker. Saker du behöver
Jack
Jack står
Däck järn
träkloss
3/8-tums ratchet, förlängning och Hylsnyckelsats
Spray penetrerande olja
3/8 -tums momentnyckel
skiftnyckel uppsättning
antikärvningsmedel Flighter Long tube header kit
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven och koppla bort de negativa och positiva polerna från batteriet med en fast nyckel. Sätt Mustang handbromsen på, lyft sedan framsidan av Mustang med domkraften. Put jack står under bilen för att stödja vikten av Mustang. Ta av hjulen med ett däck järn. Spraya alla avgaser bultarna med sprayen penetrerande olja.
2

unbolt starter från överföring bell bostäder med 3/8-tums Ratchet, utbyggnad och uttag, och låt den hänga från motorn bay. Unbolt EGR röret bultad till baksidan av förarsidan grenrör med en skiftnyckel. Unbolt passageraren monteringssida motor från Mustang kropp med en fast nyckel och 3/8-tums Ratchet och uttag. Sätt träkloss på domkraften och lyft upp domkraften tills träet blocket är på oljetråget. Lyft uttaget tills motorn väcker ungefär en tum. Addera 3

unbolt passageraren grenröret sidan avgaser från motorblocket med 3/8-tums Ratchet och uttag. Sätt antikärvningsmedel på bultarna ersättande header som ingår i det långa röret header kit. Installera lång tub sidhuvud och packning med 3/8-tums Ratchet och uttag och ersättande bultarna header. Dra rubriken till motorn med hjälp av mönstret ingår i det långa röret header kit. Dra åt bultarna till 13 foot-pounds med 3/8-tums momentnyckel.
4

Sänk domkraften tills du kan installera motorfästet på ramen av Mustang med 3/8- tums Ratchet och uttag och en skiftnyckel. Installera startmotorn på bellhousing med 3/8-tums ratchet, förlängning och uttag. Unbolt styraxeln på förarsidan av motorn med 3/8-tums Ratchet och uttag, sedan dra rattstången ur vägen av avgasgrenrör.
5

unbolt förarsidan avgasgrenröret från motor och avgassystem med 3/8-tums ratchet, förlängning och uttag. Sätt antikärvningsmedel på bultarna ersättande header som ingår i det långa röret header kit. Installera lång tub sidhuvud och packning med 3/8-tums Ratchet och uttag och ersättande bultarna header. Dra rubriken till motorn med hjälp av mönstret ingår i det långa röret header kit. Dra åt bultarna till 13 foot-pounds med 3/8-tums momentnyckel. Installera EGR röret till den långa tuben huvudet med en skiftnyckel.
6

ihop styraxeln till styrväxel med 3/8-tums Ratchet och uttag, sedan skruva fast oljestickan röret till motorn med 3/8-tums Ratchet och uttag med hjälp av spacer medföljer långt rör huvudet kit. Återanslut batterikablarna till batteriet med en skiftnyckel, sedan sänka Mustang bort av pallbockar med domkraft.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85960.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.