Hur man gör ett takräcke Mount

Två typer av rack finns som gör att du kan transportera skrymmande föremål ovanpå din bil. Den vanligaste typen av rack är en pakethållare. Som du kan gissa, är detta rack används främst för att transportera bagage. En andra, mindre vanligt alternativ är ett takräcke. Detta rack fäster en pakethållare och används för att transportera varor som inte är skrymmande, men är för lång för att passa in i fordonet, såsom ett par eller himmel. Saker du behöver
Pen
Måttband Sida 2 två-by-fours
innerslang
mattkniv
Bultar
Nötter
Visa fler instruktioner
1

Lay ett par två-by-fours över pakethållare, justera dem tills de är centrerade. Använd ett måttband för att mäta från baren på pakethållaren ut 1 1/2 inches till två och fyra och använda en penna för att markera den punkten.
2

Skär två av -fyra med en såg. Du vill ha två och fyra för att vara tillräckligt lång för att överbrygga avståndet mellan de två barerna på pakethållaren och utöka 1 1/2 inches förbi baren på varje sida.
3

Placera par skidor på toppen av två och fyra, sida vid sida. Använd en penna för att beskriva placeringen av skidorna. Sedan, ta bort båda två och fyror från toppen av ditt fordon.
4

Använd en borrmaskin för att borra tre hål i varje två-för-fyra. Borra första hålet mellan där de två skidorna ska sitta. Borra de andra och tredje hål 1/2 tum från utsidan av varje skida. Du måste göra detta för varje par skidor som du vill fortsätta din takräcket.
5

Mät avståndet mellan de yttre två hålen i varje grupp av tre hål du borrade. Lägg 3 inches till denna sträcka. Beräkna den totala och skär en bit av innerslang till den längden. Till exempel, om avståndet mellan de båda yttre hålen är 10 inches, skära en bit innerslang som är 13 inches lång.
6

Cut ett "X" i det inre röret, skjut en bult genom X och in i den två-av-fyra. Gör samma sak för den mellersta hålet och båda yttre hålen. När du är klar, kommer du att ha en bit av innerslang hålls nere av tre bultar, med utrymme för dina skidor att glida under.
7

Lyft varje bit av din takräcket till toppen av din fordonet och sedan använda rep eller bungee rep att knyta den till pakethållaren. Skjut varje skida under en slang och ovanför två och fyra. Gummimanschetten håller skidan på plats när du kör till din vinter semester plats. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86538.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.