Så här ändrar en Ford Escort ZX2

Ford ZX2 är en liten bil som byggdes av Ford Motor Company mellan 1997 och 2003 som en del av sin Focus-serien. Den lilla tvådörrars coupe erbjuds förare intresserade av en liten bil en chans att äga en sportig alternativ att välja mellan. Det viktigaste inslaget i bilen är en 4-cylindrig 110-hästars motor. På grund av den ringa storleken på bilen, är motorn punchy och snabb. Om du äger en av dessa bilar och funderar på att ändra det, installera ett eftermarknaden prestanda chip för att ersätta den datachip närvarande i bilen. Detta är en enkel uppgradering som du själv kan göra som kommer att öka vridmomentet och hästkrafter och öka bränsleekonomi. Saker du behöver
Aftermarket prestanda datachip
Ficklampa
Batteripolen skiftnyckel
Visa fler instruktioner
öka kraften
1

Läs instruktionerna och någon litteratur som medföljde eftermarknaden prestanda datachip även om du har gjort denna typ av uppgradering innan. Varje tillverkare erbjuder olika tips, instruktioner och varningar, och du kommer att vilja vara förtrogen med denna information.
2

Öppna huven på din Ford ZX2 och lokalisera batteriet. Använd en skiftnyckel för att ta bort den negativa batterikabeln från batteriet. Detta kommer att säkerställa att du inte kortsluta elsystemet i bilen när du jobbar på det.
3

Använd en ficklampa för att leta längs brandväggen i motorrummet på din ZX2 att lokalisera den lilla lådan som rymmer datachip i bilen. Sök efter en låda som är rektangulär till formen och antingen svart eller silver i färg.
4

Ta av locket på lådan och leta insidan datachip. Flytta chipet och tillbaka försiktigt för att lura det ur sockeln. Tvinga inte chip eller riskerar du att orsaka skador på chip eller uttaget.
5

Passa in stiften på det nya chipet och tryck fast den i det tomma uttaget. Återigen, gäller inte för mycket kraft. Testa passform genom att trycka sidorna av chip för att se till att chipset inte rör sig alls.
6

Sätt tillbaka locket på datachip rutan och smeten kabeln och stäng huven på din Ford ZX2. Sätt i nyckeln i tändningslåset och starta bilen. Lyssna på motorn för några ovanliga ljud. Kontakta tillverkaren av chipet om du är orolig med konstiga ljud eller om du har prestandaproblem. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85451.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.