Hur man målar Plast karossdelar

Bilar med plast karosseridelar är lättare att reparera, eftersom de inte får de stötar och bucklor som vanliga plåt kroppsdelar gör. Plast paneler har ingen kropp fyllmedel för att arbeta med eller metall till sand och smidig. När det gäller att måla plast karosseridelar, finns det några saker som skiljer sig från målning plåt paneler metallhölje. Lär dig att måla plast karosseridelar på rätt sätt och få bästa lack möjligt på din bil. Saker du behöver
Maskeringstejp papper
Maskering
300 grit sandpapper
400 grit sandpapper
adhesionspromotor
Primer
Paint
Klarlack måla
Wax och fett remover
Microfiber handdukar
Visa fler instruktioner
1

Sand plasten panelen för hand med 300 sandpapper. Sand tills området är slät och matt. Torka av panelen ner med vax och fett remover för att avlägsna slipdamm och fett från fingrarna.
2

Place maskeringstejp och papper runt kanterna på det område du målar. Torka av området ner igen med vax och fett remover för att bli av med fett från dina fingeravtryck, vilket kan orsaka bubblande under färgen när den har torkat.
3

Spray ett tunt lager adhesionspromotor över plast panelen och låt den torka i 30 minuter. Detta kommer in i ytan av plasten och tillåter primer och färg att hålla sig till plastytan. Utan vidhäftningsförmedlare, primern och färgen kommer så småningom skal och flagna.
4

Applicera ett tjockt lager primer på området och låt det torka i 30 minuter. Sand den lätt med 400 sandpapper tills den är slät. Torka av panelen igen med vax och fett remover.
5

Måla området med två tunna lager av färg, väntar 30 minuter mellan varje skikt. Gå över den torkade färgen med två eller tre tunna lager av klarlack måla, väntar 15 minuter mellan varje skikt. Ta bort maskeringstejpen och papper. Låt panelen torka i 24 timmar innan du hanterar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84547.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.