Hur öka hästkrafter på 1983 Datsun 280ZX

The Datsun 280ZX, även känd som Nissan 280ZX, var en sportbil med distinkt kombi styling. Det producerades 1979-1983 i Kanagawa, Japan, innan den ersattes av den 300ZX. De 280ZX erbjuds köparna valet av en 2,0-liters, inline-sex-cylindrig motor eller en större, mer kraftfull 2,8-liters, I-6 motor. På grund av 280ZX popularitet bland sport-bil entusiaster, ett antal resultatorienterade eftermarknadsprodukter är tillgängliga för att öka bilens hästkrafter. Saker du behöver
Aftermarket tilluft
Aftermarket avgassystem
Visa fler instruktioner
1

Ta fabriken Nissan luftintaget systemet och installera en prestationsinriktad eftermarknad kallt luftintaget i dess ställe. På grund av dess ålder och allmänna design, kan fabriken luftintag 280ZX för ett mycket begränsat flöde av luft i motorn. Prestanda eftermarknaden kall-luftsug möjliggör kraftigt förbättrad luftflöde, vilket förbättrar hästkrafter genom att lägga till mer luft till luft-bränsleblandningen och på så sätt underlätta förbränningen inuti motorn. Denna installation är relativt enkelt och billigt.
2

Ta fabriken Nissan avgassystemet och installera en resultatorienterad eftermarknaden avgassystem i dess ställe. Fabriken avgassystemet på 280ZX är också relativt restriktiv, vilket minimerar motorns förmåga att minska mottryck och göra det svårare för avgaser att lämna motorrummet. Installera en prestanda eftermarknaden avgassystem ger en rejäl skjuts till hästkrafter. Men var noga med att kontrollera din statliga regler innan du byter avgassystem på din 280ZX. Vissa stater förbjuda montering av eftermarknaden avgassystem för buller och utsläpp skäl.
3

Installera ett lustgas kit oxid injektion. Lustgas injektion kit kan du ansluta en kapsel av lustgas till bränsleledningen och injicera ett skott av lustgas i bränsleblandningen. Detta resulterar i en tillfällig ökning till hästkrafter av varierande grad beroende på koncentrationen av kväveoxidul och insprutad mängd. Vissa lustgas injektion kit kan lägga mer än 100 hästkrafter, men det bör noteras att denna makt har ett pris. Eftersom effekthöjning från en lustgas injektion sker snabbt, har varje ökning potential att skada din motor. Större skott kan helt blåsa motorn och bör användas med försiktighet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96054.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.