Hur man installerar en 1995 Mustang Emblem

Medan emblem på framsidan av Mustang aldrig var avsedd att vara utbytbar av konsumenten, de är lätt att avlägsna. Så mycket så att en hel industri har vuxit upp kring eftermarknaden emblem för Ford Mustang. Emblemet är säkrad av plast push stift som kan kilas ut med en skruvmejsel och en tång. Du kan utföra denna installation på under en timme. Saker du behöver
skruvmejsel
Tänger
Visa fler instruktioner
1

vända bilen och öppna huven fullt, backa upp det på sitt stöd. Hitta de fyra grå prickar längs toppen av mitten av gallret.
2

Bänd den grå stöttapp toppar ut med en platt skruvmejsel. Hamra INTE verktyget på, bara arbeta spetsen på skruvmejseln i och under locket och sedan kila upp. Detta kommer att utsätta roten tryckstiftet så att du kan dra ut den med tången.
3

Dra gamla emblemet för hand, men du kan använda skruvmejseln för att få hjälp. Emblemet är fäst med endast fyra stift i gallret. Skjut ut pinnarna, och emblemet lossnar.
4

Tryck det nya emblemet i tapphålen på gallret. Tryck fast men inte för hårt eftersom gallret är plast och kan spricka. Placera gallret på framsidan av motorrummet.
5

Skjut den grå stiften tillbaka in i toppen av gallret tills de är i jämnhöjd med toppen. Placera huven ner.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85536.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.