Tips för reparationer Auto Body

När äga en bil, kommer du nästan alltid behöver reparationer auto organ gjort någon gång. Reparationer behöver inte göras av en professionell vid en kollision. Du kan göra enkla reparationer auto kropp i ditt eget garage eller uppfart. Från bucklor, ommålning eller repa reparation, använda några organ verktyg och ett par timmar kan du ha din bil ser bra ut igen. Body Skador

Body skador består vanligtvis av stötar och märken i karossdelar av bilen. För att reparera grunda, skålformad bucklor och dings, använd ett hushåll kolv, vatten och lite diskmedel. Blöt bucklig området med diskmedel och vatten och sedan sug kolven till buckla. Dra ut buckla ut med kolven, glider kolven runt buckla att dra i olika områden. Gör detta tills buckla är i jämnhöjd med bilens yta.

För djupt eller skarpt bucklig områden en buckeldragare och borr behövs. Borra hål i olika områden inuti buckla. För in spetsen på buckeldragare i hålet, skruva i ett par varv och sedan trycka handtaget mot bilen. Dra försiktigt i handtaget tillbaka till dig, med så lite eller så mycket kraft behövs för att dra buckla ut. Alternera med olika hål så att buckla drar ut jämnt.

Täck det skadade området med spackel, och se till att fylla i hål gjorda med borren. Låt spacklet torka i en timme och sedan sand ner med 80 sandpapper och en dubbelverkande slipmaskin. Du kan också sand för hand. Gå över området igen med 120 sandpapper för att jämna ut repor gjorts av 80 slippapper.
Paint

När reparationer har gjorts och bilens yta är slät , spraya två tunna lager av primer och låt dem torka i en timme. Torka av området med vax och fett remover för att befria ytan av dammpartiklar och olja från fingeravtryck. Spraya tre tunna lager av färg, så att varje skikt 30 minuter för att torka innan nästa. Vänta en timme för alla att färgen ska torka. För att göra området glans, spraya tre lager av klarlack måla, vänta 30 minuter för varje skikt torka. Parkera bilen i solen för ett par dagar för att låta allting torka helt. Undvik att måla i fuktigt väder.
Repor

att reparera lätta repor på bilens yta, använd en dubbelverkande oscillerande polermaskin och ett medium för att slighly slipande bil polera. Applicera lacket till dynan på polermaskin och tryck försiktigt på bilens yta över scratch. Flytta polermaskin på fram och tillbaka och cirkulära rörelser tills scratch är inte längre synlig.

För djupa repor som når metallen, använd en liten slipning pinne att försiktigt slipa kanterna på scratch. Ansök Bättringsfärg med en tandpetare eller Q-tip och låt det torka. Försiktigt sand området med 800 grit sandpapper tills bättringsfärg är smidigt med bilens yta. Följ samma steg som du skulle för en lätt repa, gå över området med en polermaskin och bil polish.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83227.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.