Hur polska koppar, mässing eller aluminiumrör för din bil

Inget säger "Old School" som polerad mässing och koppar på motorn av en klassisk bil. Kopparrör är relativt billig, lättillgänglig och lätt att arbeta with.Now som du har bildat din egen koppar eller mässing linje som beskrivs i den här artikeln: http://www.ehow.com/how_4825099_custom-bend-metal-tubing.htmlIt är dags att få att suga lyste, förseglade och redo att montera dina engine.For många år, slet jag över en buffert hjul polering varje bit bara för att få hjulet pad haffa den ur mina händer, slå mig i ansiktet och förstöra den mjuka metallröret ... för att inte nämna mitt ansikte. Den metod som jag utvecklat och beskriver här är lättare, snabbare, säkrare och kräver inga specialverktyg. Saker du behöver
trasor
# 2 eller # 3 rätters stålull
0000 fin stålull
auto polermedel (dvs. Turtle Wax polerpasta) katalog mineral sprit
1 burk spraya lack
Visa fler instruktioner
1

Efter böja din rå pjäs som beskrivs i artikeln:

http://www.ehow.com/how_4825099_custom- böj-metal-tubing.html

ta en dyna av # 2 och # 3 rätters stålull och börja polera hela pjäsen. Som ni buff
2

, metallen kommer förlorar oxidera och börja visa ljus metall. När du är klar med hela röret, visas det ljust men du kan se minut repor ger pjäsen en mjuk "borstad" look.
3

Ta en dyna av # 0000 fin stål ull och polera hela röret för att ta bort dessa små repor.
4

Fortsätt polering # 0000 tills du får en polerad look och repor inte längre är synliga.
5

Använda en trasa och polermedel, gnugga metallen tills du får en spegelblank glans. Bara några minuter gnugga kommer att göra.
6

Rengör hela pjäs med sprit för att avlägsna eventuella polermedel och rester som kan finnas där. Lacknafta är förmodligen det säkraste medlet att använda. Andra rengöringsmedel gör att reagera med den råa metallen och fläckar eller missfärgas det.

När ren och torr, spraya på flera ljus lager av klarlack. Använd inte klar akryl spray, den har en tendens att inte fastna väl till metallen och blir grumlig när de utsätts för fukt.

Låt pjäsen torka över natten och gör dig redo att lägga till den i din motor konst.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83020.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.