Hur installerar jag en Addco Sway Bar?

En krängningshämmare är en tunn, cylindriskt formad längd av metall som är bultad till ett fordons upphängning på vardera änden. När fordonet körs runt ett hörn, tvingar Swaybar, bultade på vardera sidan av fordonets fjädring, det inre hjulet och däcket mot marken. Detta minskar krängning och ökar greppet. Installera större vingla barer är ett vanligt sätt att öka fordonets hantering. Addco är en av de många företag som gör större swaybars för ett brett spektrum av fordon. Installera ett Addco krängningshämmaren är generellt rakt fram. Saker du behöver
Golv jack
Jack står
Hylsnyckelsats och spärrfunktion
Addco krängningshämmare
Visa fler instruktioner
1

Lossa klacken bultar för hjulen. Lyft bilen med en domkraft och sänka den ordentligt på pallbockar. Vilken ände du lyfter beror på om du installerar en främre eller bakre krängningshämmare. Avsluta ta bort muttrarna och hjulen. Ställ dem ur vägen.
2

Leta beståndet krängningshämmaren. Detta kommer att vara en tunn, cylindrisk längd av metall som är nästan alltid bultad till chassit med ett par hållare som går över bussningar på krängningshämmaren och är sedan fäst vid chassit. Ändarna på krängningshämmaren ska fästas vid fjädring med drop länkar som bult till baren i ena änden och fjädring på den andra änden. Slutet länkarna på antingen Addera 3

Unbolt sluta varifrån de fäster till suspensionen med en hylsa eller en öppen nyckel. Unbolt mittersta fästena där de håller krängningshämmare i chassit. Konsolerna är i allmänhet hålls på med två bultar som går genom hål i konsolerna.
4

Sänk krängningshämmaren ner och bort från bilen. Du kan behöva manövrera det mellan vissa suspension eller chassikomponenter för att ta bort den. Om Addco bar du använder inte kom med ändlänkar redan installerat, ta bort länkarna från den gamla baren och överföra dem till Addco bar. De ändlänkarna kommer antingen bultas på eller kanske helt enkelt glida på och utanför baren när det tas bort från bilen.
5

Installera center bussningar på Addco bar genom att skjuta dem på slutet av bar. Vissa bussningar kommer att ha en skåra skära i dem som gör att du kan dra dem rätt till krängningshämmaren. Detta är ett bra tillfälle att uppgradera till fastare bar uretan vingla bussningar, vilket kommer att minska spela i krängningshämmare och gör hanteringen mer lyhörd.
6

Installera Addco vingla bar i motsatt ordning som de beståndet baren togs bort. Placera stången på plats och skjut metallhållarna över bussningen och baren, se till att bussningen är uppradade korrekt så att fästet går över bussningen och kan skruvas fast i hålen i chassit. Det kan hjälpa att ha en assistent håller stången på plats medan du skruva i. Montera skruvarna och dra dem med en socket.
7

Bolt slutet länkar till suspensionen. Sätt tillbaka hjulen och hjulbultarna. Sänk bilen av domkraften står med ordet jack. Dra åt hjulbultarna för hand med en rörtång.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95454.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.