Hur man lägger in en 95 Jeep vindruta Down

Vindrutan på 1995 Jeep Wrangler är utformad för att vika ner. Det här alternativet är användbart när terrängförhållanden att se till att föraren har fri sikt över hinder på spåret. Det finns ett par bultar som måste avlägsnas för att vika vindrutan, tillsammans med några gummilister monterade på lager huva som stöder vindrutan när den är nere. Den processen kan slutföras själv med hjälp av enkla verktyg. Saker du behöver
Penetrerande vätska
Torx bit in
Skruvmejsel
kardborreband
Visa fler instruktioner
1

Öppna förar-och passagerarsidan dörrar och lokalisera de bultar som fäster rullen-bar på vindrutan. Det finns två bultar på varje rulle-bar.
2

Smörj bultarna genom sprutning penetrerande vätska direkt på bultarna. Låt vätskan i blöt på bultarna i 15-20 minuter innan du fortsätter.
3

Avlägsna bultarna med en skruvmejsel med en torx spets. Rotera skruvmejsel i medurs riktning för att ta bort bultarna. Spara skruvarna för ominstallation.
4

tag i vindrutan och sänk ner den mot huven på din Jeep.
5

Fäst en liten bit av kardborrband från spärren på vindrutan till spärren på huven för att fästa vindrutan till huven. Spärren på huven är i mitten mellan de två gummihållare. Vindrutan spärren ligger på den övre delen av vindrutan ram.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85707.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.