Hur man gör Utstansade Datorgenererad Auto Dekaler

Personlig auto dekaler kan lägga till ett stänk av färg och lite pizazz till ditt fordon. Det är inte svårt att skapa en egen design på en dator och sedan ha dekaler som gjorts av en skrivare eller skylt företaget genom en process som kallas "stansning." Förutom att pigga upp din bil, kan dekalerna också att delas ut som reklamartiklar för ditt företag. Saker du behöver
Adobe Illustrator Computer Software
Visa fler instruktioner
1

Design din bil dekal med en vektor-baserad design mjukvara. Designen branschstandard är Adobe Illustrator. Det är ganska lätt att lära och har ett enormt stöd gemenskap. Dock skulle ett bra alternativ vara Inkscape, ett gratis open-source program som är mycket lik Illustrator i förmågor och prestationer.
2

Prata med din skrivare för att lära sig om sina begränsningar, erbjudanden färg accepteras, filtyper och dekal storlekar. Tänk på att auto dekaler måste vara enkla och införliva begränsade färger vid utformningen.
3

Skicka eller ladda upp din utskrift filen till din skrivare. Prata med din skrivare för hur de föredrar att ta emot filer. Vanligtvis kommer de att acceptera e-post eller FTP-server uppladdningar.
4

Ring din skrivare eller skylt företaget att se till att de har fått filen. Kontrollera att det inte finns några problem med konstverk. Om allt ser bra ut, kommer de att gå vidare med att göra dina dekaler genom att skicka den till sin design team, som kommer att bygga filer att skära en magnesium dö. Detta görs genom att använda programvara för att bygga en rita kartan för en "dator numeriskt styrda" maskin, eller CNC. CNC kommer sedan skära en magnesium platta med din design. Magne-matrisen är ansluten till en press där den värms upp och stansas till ark av vinyl. Baksidan är sedan lägga på dekalerna och de är förpackade för leverans.
5

Ansök dina dekaler till en ren, torr yta på din bil. Du kan också skicka ut dem eller sälja dem som reklamartiklar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85191.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.