DIY Laptop Car Stand

flesta gör-det-själv laptop auto står instruera dig att bygga ett fäste av PVC-rör i mittkonsolen mugghållare. Även denna design fungerar bra på många bilar, kan vissa fordon har inte en central konsol och mugghållare. Du kanske också vill hålla konsolen och mugghållare intakt. Om någon är fallet, kan du bygga en monter som är fäst vid en träbotten i baksätet. Denna typ av monter kommer att bevara din mittkonsolen och kommer inte att kräva att du ska borra några hål i bilens brädorna. Material

arm som sträcker sig i stativet i framsätet kommer att byggas ut av två gängade 1/2-tums stålrör. Det första röret måste kapas så att den är tillräckligt lång sträcka sig horisontellt från rutan mount till där du vill att takpendel att ansluta till bärbara mount. Den vertikala bit måste kapas till önskad höjd laptop ska placeras. Detta är vanligen ca 18 inches. Du behöver också en 1/2-tums stål fläns, två 90-graders 1/2-tums stål armbågar, en 1/2-tums stål gavel, några halv-tums brickor, en 1-tums eller större bricka, några 1/2-tums gummi O-ringar och några halv-tums bultar. Att bygga monter, behöver du en gammal TV-ställ med två svängbara armar. För basen, behöver du nog 1/2-tums plywood och två och fyra för att bygga en låda som passar i den bakre passagerarens fot väl.
Byggande

Konstruera en låda av 1/2-tums plywood och två och fyra som passar perfekt in i den bakre passagerarsidan fotutrymmet. Installera flänsen i rutan mot förarsätet hörnet och bifoga ett av armbågen bitar till flänsen så att den oanvända änden är vänd mot fordonets främre del. Fäst det horisontella röret till armbågen. Fäst den andra armbågen till änden av den horisontella stycke så att den oanvända änden pekar uppåt, och bifoga det vertikala röret till armbågen. Den horisontella röret ska köras mellan konsolen och passagerarsätet, och det vertikala röret ska sticka upp ca 18 inches. För ökad stabilitet, kan du placera en bit av två och fyra under det horisontella röret.

Placera TV-stativet på det vertikala röret och markera hur långt ner på röret den vilar. Borra ett hål genom röret på detta märke, placera en bult genom röret och fäst bulten på plats med en mutter och brickor. Skjut några O-ringar över röret och ner till bulten. De kommer att tjäna för att hålla TV-fästet på plats och att hålla den från att svänga. Skjut TV stå över det vertikala röret och skjut ner över O-ringarna till bulten. Placera en stor bricka och mutter över toppen av röret för att säkra TV stativet på plats så att den inte studsar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83763.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.