Hur säkra en Hitch Mount Cargo Carrier för att hålla den från att studsa runt

Hitch-monterade lastbärare kan du lagra objekt i en behållare som ansluts till bilens dragkrok. Även lite wobble kan vara okej, du vanligtvis inte vill lastbärare att studsa och skaka runt. Detta kan vara en drivande distraktion och kan orsaka slitage på anslutningen. Tillverkaren eller din operatör kan också sälja tillbehör särskilt utformade för att öka stabiliteten. Kolla deras hemsida för att ta reda på, eftersom en tillverkare-specifika delen är mest sannolikt att passa din operatör. Saker du behöver
lastbärare instruktioner och /eller bruksanvisning
samma verktyg som du använde för att installera den
transportören
Visa fler instruktioner
1

Re- läsa någon förutsatt montering och /eller installationsanvisningar. Se till att du har följt alla instruktioner exakt. Gå igenom processen med lämpliga skiftnycklar och skruvmejslar och dra åt varje skruv och skruva för att säkerställa att de är alla helt säker.
2

Se till att lastbärare och dess montering utrustning var avsedd för din fordonstyp och dragkrok klass. Det finns fem dragkrok klasser, var och en utformad för att hålla en annan tyngd. Till exempel, medan typ presenterar en kapacitet på cirka 200 pounds, klass fem missöden har kapacitet högre än 500 pounds.
3

Kontrollera dokumentationen för att säkerställa att du inte kommer över den föreslagna viktgränsen för din specifika bärare. Om det håller mer tyngd som den är utformad, kan det leda till att målet att studsa runt mer än det skulle med mindre vikt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96487.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.