DIY Open Bafflar

Loud avgasrören har blivit synonymt med "motorcykel" i öronen på den genomsnittlige amerikanen. Detta beror främst på Harley-Davidsons popularitet, den "högljudda rören rädda liv" mentalitet motorcykeln befolkningen, och den allmänna svalka av att vara den mest märkbara sak på gatorna. De flesta motorcyklar, dock köps med en relativt lugn avgassystem tonen. Först när rören öppnas upp via at-home modifiering gör en cykel låter så stort och högt som de som vanligtvis förknippas med motorcykel kultur. Saker du behöver
1 "hålsåg borr
Handhållna borr
Borr förlängning
Visa fler instruktioner
1

parkera din cykel på en plant, och satte cykelställ ner. Om du har en centralstödet på din cykel, kommer detta bidra till att lindra några bekymmer av cykeln faller omkull medan du arbetar.
2

Inspektera den öppna änden av ett av avgasrören. Bestäm var den bästa platsen för inresa blir för din borr. Varje motorcykel är annorlunda, men de flesta kommer att ha en plan platta med en liten öppning i slutet av röret. Du ska borra genom detta lilla öppna, eftersom det är denna öppning att du hittar den första mellanväggen.
3

Fäst en 1-tums hålsåg borr till en borr förlängning, och fästa förlängningen till din hand höll borr. Det kommer att ta en hel del kraft för att borra genom metallen bafflar ditt avgassystem, så se till att du har ett fulladdat batteri i borren, eller ett reservbatteri för att byta ut när du arbetar.
4

Sätt in borren i det öppna området i avgaserna, och skjut framåt tills det tar stopp. Borra genom baffeln tills du kan lätt glida borren längre in i slutet på avgasröret. Skjut borren längre in i avgaserna tills du rör den andra plattan. Borra genom denna baffel på samma sätt. flesta motorcyklar har tre avgaser bafflar, men inte borra genom tredje. Att man är nödvändigt för att ge motorn tillräckligt mottryck för att löpa smidigt.

5

Upprepa proceduren med var och en av de övriga avgasrören på din cykel. När du har borrat igenom två bafflar i varje rör, starta cykeln och rev upp för att lyssna till sitt nya biffiga avgassystem tonen.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85517.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.