Hur sprayfärg som ett proffs

I den här artikeln lär du dig det bästa sättet att sprayfärg allt från trä ramar bildelar. Saker du behöver
primer
sprayfärg
microfiber towl
300 grit sandpapper
800, 1000,1200,1500 grit wetsand papper
2000 grit wetsand papper
klarlack
Rubbing
mediet skära polish
vax
Visa fler instruktioner
1

Börja med att ta bort den del som måste målas. (Du kan även tejp runt det, men var försiktig om overs be)
2

Sand delen med 300 grit sandpapper tills ytan är lite grovt. Detta är nödvändigt för primem att binda med ytan. Efter slipning torka av delen med mikrofiberduk.
3

Spraya lätt delen med primer. Några lätta rockar är bättre än ett tjockt lager. Se till att ge ordentlig torktid mellan skikten.
4

Efter några lätta rockar primer har tillämpats, wetsand med 800 sandpapper. Efter våtslipning, torka igen med mikrofiberduk.
5

Nu är det dags att använda färgen. Vid sprutning av sprayfärg se till att använda mjukt även passerar över vad som målas. Börja inte måla ovanpå del eftersom färgen kommer att bli tyngre i detta område. När man målar du vill trycka på och släppa upp knappen på sidan av den produkt som målas. Återigen några lätta rockar är bättre än en tung en och se till att ge ordentlig torktid mellan skikten.
6

När du är nöjd med färgen, wetsand med 800 sandpapper och torka sedan med mikro fiber duk.
7

Nu är det dags för klarlack. Spraya den klara beläggningen på samma sätt som den spray paint. Endast ett eller två lätta skikt behövs. Låt klarlack gott om tid att torka, eftersom detta är det lager som du kommer att se mest. Du vill inte ha några fingeravtryck på din slutliga ytan!
8

Efter klarlack har haft mer än tillräckligt med tid att torka, vill du nu att wetsand med 800 grit, sedan 1000 grit, sedan 1200, sedan 1500, och slutligen 2000 sandpapper. Detta bör ta bort all tyngre fläckar i klarlack och kommer polera målade produkten upp mycket snyggt.
9

Nästa du behöver för att ta bort repor kvar av 2000 grit. För detta måste du polera ytan med gnugga förening.
10

Nu behöver du polera ytan med en medellång klippa polish för att ge ytan en fin glasartad blick.
11

Vare sig det yttre eller inre delar som har målats, lägger jag alltid ett par rockar vax till ytan. Detta fungerar som en skyddande till klarlack och ger den en fin mjuk känsla och bidrar också stöta bort smuts.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/82871.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.