Auto Tint Tips

Toning fönstren på en bil är ett bra sätt att minska den värme som överförs från solens strålar och därmed minska mängden värme i bilen. I sin tur, kanske du kan använda luftkonditioneringen lite mindre. Fönster toning kan också göra en bil ser mer attraktiv och ge åtminstone lite mer avskildhet för de åkande. Oavsett om du har en butik göra toning eller du försöker lösa det själv, finns det några tips som kan hjälpa gör processen enklare. Gå inte för mörk

När du fattar beslut om vilken nyans du använder för din bil, gör inte misstaget att välja en nyans som är för mörk. Staterna har riktlinjer för hur mörkt du kan tona dina fönster, speciellt ytterdörren glas och vindrutan. Det sista du vill är att sluta med en bil som är olagligt för gatbruk. Nyans som är för mörk kan också vara farligt, särskilt på natten, eftersom passiv synlighet kan avsevärt äventyras. Kontrollera lokala lagar.
Do It Yourself

Tillämpa nyans till en bil själv kan vara en mycket svår process, särskilt om du vill att resultatet ska bli så bra som en butik. Om du gör det själv, tillämpa nyans någonstans skuggade, dammfri som ett garage. Den idealiska temperaturen för färgtonen att fästa ordentligt till glaset är 40 till 98 grader Fahrenheit. Mät dina fönster så exakt som möjligt för att ta reda på hur mycket nyans du behöver och sedan beställa några extra utifall. När du skär färgton, använda någon typ av stag för att vila skärverktyget mot så att du får ett rakt snitt som inte ser slarvigt.
Hur mycket är Window Tinting

Beroende på hur du går om det, toning ditt bilfönster kan variera kraftigt i pris. Om du har en butik gör det, kan det variera från så lite som $ 100 för ett mindre etablerad butik upp till så mycket som $ 400 eller mer om det är en high-end butik. Faktorer som påverkar kostnaden inkluderar även storleken på bil (uppenbarligen en liten bil kommer att kosta mindre än en större bil), vilken typ av toning film som används och om det finns någon typ av garanti som följer med toning . Om du gör det själv, kan du få ett högkvalitativt kit för $ 60 till $ 80, och ännu mindre om du går med en billigare nyans, även om detta är ett område där du förmodligen inte vill snåla på kvaliteten.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95014.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.