Hur Isolera bagageutrymmet på en bil

Oavsett om du har däck som sänder en hel del av väg buller, en högljudd stereo som skramlar stammen eller om du bara vill ha en tystare gång, en av de första saker du kan göra för att få lite frid i bilens interiör är isolera stammen. När bilarna blir ljusare och ljusare på grund av det växande behovet av bättre bränsleekonomi, är mer och mer ljud som förs in i kupén. För några få dollar och en eftermiddag värt arbete, kan du bekämpa det och få lite ljud lugnet tillbaka till din körupplevelse. Saker du behöver
rengöringslösningsmedel
Rags
isolerande material såsom Dynamat
Razor kniv
Roller verktyg
Visa fler instruktioner
1

Ta bort allt från stammen, inklusive trim, reservhjul, domkraft och eventuella eftermarknaden elektronik såsom förstärkare eller sub woofers.
2

Använd ett snabbtorkande rengöringsmedel som inte lämnar några rester efter , såsom K-Chem från 2002 Säkerhet Lösningsmedel, för att rensa ut hela insidan av stammen. Se till att ta bort fett, smuts eller något annat som inte är en del av själva bilen.
3

Placera isoleringsmaterial ner där du vill börja täcka och försiktigt använda en rakkniv kniv att klippa den för att passa. Du kommer att behöva för att täcka botten, sidor, ryggstöd och undersidan av bagageluckan helt.
4

Fortsätt att lägga och skära materialet tills du har alla bitar färdigskurna för installation.
5

Avlägsna självhäftande baksida och tillämpa bitar, en i taget, var noga med att lägga ut dem för att minimera luftfickor mellan bladet och stammen foder.
6

Använd rullen för att ta bort eventuella luftfickor som kan ha bubblade upp. Om en luftficka inte kommer att komma ut, använd rakkniv kniv för att peta ett litet hål i luften fickan och sedan arbeta ut luften med rullen. Fortsätt att alla bitar tills stammen området är helt täckt.
7

tillbaka all utrustning och stammen trim.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83632.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.