Hur man installerar rubriker på en Honda Prelude 1993

Byta Honda Prelude s grenrör lager avgaserna med en header är en vanlig högpresterande modifiering. Mälden grenröret är avsedd för tyst drift, och därför är det mycket mer restriktiva än ett avgassystem header. Installera en rubrik kan avsevärt förbättra bränsleeffektiviteten och makt, även om huvudet är märkbart högre än beståndet grenröret. Installera ett sidhuvud på en 1993 Prelude är relativt enkel, eftersom beståndet avgasgrenröret ligger på framsidan av motorn. Eftersom Prelude s avgasgrenröret och header faktiskt består av två stycken, måste de två delarna avlägsnas separat och installeras. Saker du behöver
Wrench packningar
Header
Visa fler instruktioner
1

Koppla ur botten på aktiemarknaden grenröret från avgasröret. Avgasgrenröret fäster till avgasröret med två bultar under motorn. Ta bort de två skruvarna med en skiftnyckel. Dra sedan avgasröret bort från grenröret.
2

Lossa den undre halvan av avgasgrenrör från botten av den övre halvan av grenröret. Den nedre halvan av grenröret fäster till den övre halvan med två bultar. Ta bort de två skruvarna med en skiftnyckel. Dra sedan den undre halvan bort från under bilen.
3

Koppla den övre halvan av avgasgrenrör från sidan av topplocket. Fördelaren fäster till topplocket med nio bultar. Avlägsna bultarna med en skiftnyckel. Lyft fördelaren bort från topplocket.
4

Anslut den nedre halvan av den avgas header till avgasröret från undersidan av fordonet. Den nedre halvan måste sättas in i motorrummet från undersidan av fordonet. En enda header packning skall införas mellan flänsen på änden av huvudet och flänsen på toppen av avgasröret. Installera och dra åt de två bultarna som håller den nedre halvan av huvudet till avgasröret med en skiftnyckel.
5

Installera den övre halvan av den avgas sidhuvudet till toppen av den nedre halvan av avgasflödet header. Placera ett enda header packningen på toppen av den nedre halvan av huvudet. Sänk sedan den övre halvan av huvudet på den nedre halvan. Montera och dra åt de två skruvarna som håller de övre och undre halvorna.
6

Anslut den övre halvan av huvudet till topplocket. En enda header packning skall fästas mellan passytan på cylinderhuvudet och passytan av samlingsröret. Installera och dra åt varje header nio fästskruvar för att fästa huvudet på topplocket och att slutföra installationen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83358.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.