Hur du ändrar en automatisk Shifter i en 2005 GTO

Den Pontiac GTO är en legendarisk bil som upphörde 1975, sedan återupplivades 2004 som den nya muskel bil för Pontiac varumärke. 2005 GTO-modellen knuffade ut en fantastisk 400 hästkrafter från dess förstärkt upp åtta-cylindrig motor. Detta gjorde GTO mycket populär i street-legal racing community. Tillsammans med sin hesa motor, erbjöd GTO en betydande interiör uppgradering från GTO från det förflutna. Den automatiska shifter som medföljde 2005 GTO gav bilen utseendet på ett manuellt inriktad sändning. Ägare som inte gillar den automatiska växeln kan installera en eftermarknad automatisk shifter att ge sin egen personliga touch. Saker du behöver
stjärnskruvmejsel
Avbitare
Visa fler instruktioner
1

Förvandla din GTO: s motor helt avstängd och dra i nödbromsen upp att engagera den. Vrid tändningen till "A /C"-läge genom att vrida nyckeln ett snäpp medurs.
2

Tryck in den övre knappen för automatisk shifter och dra tillbaka på växelreglaget en gång att placera GTO till "Neutral".
3

Skruva den lilla skruven på framsidan sidan av växelspaken, dra sedan upp på växeln för att ta bort den från bilen. Skär de två kablarna som är exponerade när den automatiska växeln dras av.
4

Tvinna färgade trådar från den nya automatiska växeln på samma färgade trådar från GTO. Dessa är överväxeln koppla in och ur sladdar.
5

Placera den nya automatiska växeln på GTO shifter stammen och tryck hårt att låsa den på plats. Dra den lilla skruven på framsidan av den nya växeln för att slutföra installationen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86467.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.