Felsökning av en Acura RSX Keyless Entry Remote

Tillverkas av Hondas Acura division, är Acura RSX en ingångsnivå lyx prestanda sportbil som tillverkades i USA från 2002 till 2006. Det nyckellösa låssystemet för Acura RSX gör låsning och upplåsning av dörrarna på din bil ännu enklare. En keyless inresa fjärrkontrollen som finns på Fritz kan vara frustrerande. Lyckligtvis, bör dessa felsökningstips ha fjärrkontrollen för din Acura RSX arbeta igen på bara några minuter. Saker du behöver
optisk-sized skruvmejsel
Ersättningsbatteri
Bomullspinne
vit vinäger
Tissue
Acura RSX nyckel
Visa fler instruktioner

1

Installera ett nytt batteri i din Acura RSX keyless inresa fjärrkontrollen. Öppna fjärrkontrollen genom att sticka in spetsen på en optisk-sized skruvmejsel in i sömmen där de två halvorna av den avlägsna möts, försiktigt arbeta skruvmejseln fram och tillbaka tills de två halvorna separat. Ta ut det gamla batteriet och ersätt det med ett nytt. Återmontera keyless inresa fjärrkontrollen genom att rikta in de två halvorna och klämma dem mellan fingrarna tills du hör dem knäppa ihop.
2

Kontrollera batterikontakterna inuti fjärrkontrollen för korrosion. Separera de två halvorna av keyless inresa fjärrkontrollen som beskrivs i steg 1. Ta bort batteriet och ställ det åt sidan medan du rengör batterikontakterna. Gnid batterikontakterna med en bomullstuss som har doppats i vinäger, använd en servett för att torka bort ättika rester. Sätt tillbaka batteriet och montera fjärrkontrollen.
3

Programmera fjärrkontrollen till din Acura RSX. Sätt nyckeln i tändningslåset och vrid den till "On" läge. Rikta keyless inresa fjärrkontrollen mot mottagarenheten placerad under ljudsystem panelen, tryck på valfri knapp på fjärrkontrollen. Stäng av tändningen "Off" och sedan "On." Rikta fjärrkontrollen mot mottagarenheten och trycker på någon knapp. Cykel tändningen "Off" och sedan "On." Rikta fjärrkontrollen mot mottagaren, tryck på valfri knapp och snabbt cykla tändningen "Off" och "On" igen. Tryck på valfri knapp på fjärrkontrollen medan rikta den mot mottagaren. Lyssna till makten låser cykeln automatiskt, tryck sedan på "Lock" eller "Lås"-knappen på fjärrkontrollen. Stäng av tändningen och ta ur nyckeln.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95617.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.