Hur öka hästkrafterna på en 2005 Ford Explorer V6

Sedan ersätta Bronco II 1990, har Ford Explorer varit en av Fords mest sålda fordon. Den 2005 Ford Explorer är en del av den tredje generationen av Ford Explorers, utformad för att vara mer kraftfull och bättre utrustade än tidigare generationer. Den 2005 Ford Explorer parades med en antingen en 4,6 liters V8 eller en 4 liters V6. Även om båda motorerna är kraftfulla, kan ett antal relativt billiga modifieringar resultera i märkbara hästkrafter vinster. Saker du behöver
Aftermarket luftintag
Performance avgassystem
Performance chip
Visa fler instruktioner
1

bort bilens lådfabrik luft och ersätta den med en mer resultatinriktade eftermarknaden luftintag. Eftermarknaden systemet kommer att vara mycket mindre restriktiva än fabriken luft rutan och möjliggöra ett ökat flöde av kall luft i motorn. Det ökade flödet av kall luft i motorn kommer att leda till att motorn producerar mer hästkrafter.
2

Leta bilens elektroniska styrenhet och bifoga en eftermarknaden prestanda chip. Föreställningen chip kommer att förändra den programvara som styr motorns funktioner och kommer inte bara att leda till ökad hästkrafter utgång men förbättrad prestanda.
3

Byt systemets fabriks avgaser med en större diameter eftermarknadssystem syftar till att öka hästkrafter och totala fordonets prestanda. Det bredare diameter rörledningar av eftermarknaden avgassystem förbättrar flödet av avgaser och ger ökad hästkrafter utgång. Dessutom eftermarknaden avgassystem ger en djupare, mer aggressiv avgas ljud.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85491.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.