2003 Ford Explorer Kommer inte övergår Into Park

Den shifter i bilen kan sluta fungera av olika anledningar , och det kan ibland vara svårt att diagnostisera orsaken . I din 2003 Ford Explorer , om din shifter vägrar att flytta tillbaka in i parken position, kommer du att vara i ganska dilemma - oförmögen att stoppa bilen . Om detta händer , kan du fixa shifter med några enkla rutiner som kan utföras från din förarsätet . Instruktioner
1

Var noga med din fot är ordentligt på bromspedalen och att din nyckel sätts hela vägen in i tändningslåset . Det måste också vara helt vänt till " RUN "-läge .
2

Rengör området runt och på shifter . Om växeln inte fungerar , kan det bero på att det har samlats smuts, sot eller klibbighet , och kan inte röra sig ordentligt tillbaka in i parken . Addera 3

Remote konsolen panelerna runt shifter för att se om det finns något fastnat som hindrar dig från att flytta den i parkeringsläget .
4

håll override switch när du flyttar reglaget tillbaka till parken . Fortsätt att använda den här knappen tills shifter kan fullständigt repareras .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86412.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.