Hur man lägger in en Super Charger i en bil

En av de snabbaste och mest effektiva metoderna för att uppnå vinster i hästkrafter och vridmoment med din klassiska bil är att installera en super laddare. Även installation av en super laddare kan verka skrämmande, är processen inte alltför komplicerat, och kräver ingen modifiering av motorns inre delar i de flesta fall. Med rätt verktyg, en detaljplan och en helg att avsätta för projektet, kan en super laddare installation vara ett bra sätt att öka prestandan. För ett bränsle insprutad bil, kommer du behöva byta injektionen grenrör med en högpresterande enhet som kan rymma ökat flöde. För en sugmotor, behöver du ökad luft-och bränsleflöde också, nödvändiggör förgasare som tillsammans pumpar minst 1300 CFM. Saker du behöver Review, komplett standard och metriska hylsnyckelsatser
Super Charger Kit
Super laddare bälte med modifierade vevaxelremskivan
Dubbla fyra fat förgasare (tillval) katalog Högt flöde avstämd port injektion ( TPI) kit för att matcha super laddare (tillval) katalog dräneringskärlet
Visa fler instruktioner
1

Lossa bränsleledningen, gasreglaget länkage och slangar vakuum som kör till förgasaren .
2

Ta bort de fyra skruvarna i botten av förgasaren. Ta bort förgasaren. Tappa ur kylvätskan ur kylaren och koppla den övre kylarslangen från insugningsröret. Ta bort sensorn temperaturmätare från insugningsröret samt. Lossa skruven på fästet för distributören och ta bort både konsolen och distributören.
3

Ta bort skruvarna som fäster insugningsröret till topplocken, och ta bort insugningsröret . Skrapa bort kvarvarande delar av packningarna insugningsröret från topplocket portarna. Ta vattenpumpen och andra tillbehör motor, ta sedan bort remmar och remskivor.
4

Bifoga nya packningar insugningsröret till portarna på undersidan av super laddaren. Bolt super laddaren i stället för insugningsröret. Fäst remskivan till slutet av vevaxeln, fäst sedan den övre remskivan till den ingående axeln på super laddare. Fäst super laddare remmen från övre trissan på enheten till botten remskivan på vevaxeln.
5

Fäst nya bränslegrenröret injektion intag för TPI utrustade applikationer. Placera luft /bränsle församlingar i varje hamn längs basen av TPI grenröret.
6

Bifoga nya bottenplattor för dubbla förgasare på super laddare för applikationer som kräver normal aspiration, sedan skruva på den dubbla kolhydrater. Ändra gasreglaget koppling med kit ingår med förgasare, eftersom varje carb kommer att kräva sin egen gas koppling. Installera flätade dubbla linjen förgasare bränsle och sätt tillbaka alla vakuumslangar.
7

ihop alla motor tillbehör, remskivor och bälten. Sätt tillbaka temperatursensorn till porten på basen av super laddaren. Sätt tillbaka distributören, och kontrollera att rotorn pekar på samma cylinder som den gjorde vid borttagning. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86545.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.