DIY Krokar Tow

Om du har en bil utan dragkrok, kan du installera dem som en gör-det-själv-projekt. Även om det kan tyckas alltför svårt, du behöver inte vara en mästare mekaniker eller svetsare att sätta dragkrok på bilen. Du kommer att behöva några vanliga verktyg och en hjälpande hand för att installera dem själv. Saker du behöver
mekaniker ranka
Hylsnyckel och uttag
Skruvmejsel
Drill
Ögonskydd
Krita
Visa fler instruktioner
1

Lägg på en mekaniker ranka och gå under fordonets front. Lossa stötfångaren montera bultarna sitter under bilens främre stötfångare med en hylsnyckel. Lossa bultarna, och du behöver någon att hålla stötfångaren eftersom det lossnar.
2

Meddelande om tillverkaren hade förborrade dragkrok monteringshål på ramen. Om din bil inte har dessa förborrade hål, sätta på ögonskydd och borra dem själv. De måste vara tillräckligt stor för att rymma de bogsera hakkolvar montering, välj en motsvarande bit. Markera den plats där hålen ska gå med krita och sedan borra dem.
3

Satsa bogserkroken mount under fordonet på ramen, rikta den med hålen. Sätt de bogsera skruvarna krokanordningen i hålen och dra åt med en skiftnyckel. Se till att helt dra åt bultarna så de dragkrokar inte vibrerar och orsakar bultarna att lossa.
4

Montera din stötfångaren genom att sätta den på plats igen och fästa bultar tillbaka till fordonets ram . Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87035.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.