Hur får man fler hästkrafter från en gräns

Sedan introduktionen 1998 har Nissan Frontier varit ett populärt val för dem som är intresserade i en liten till medelstor pickup. The Frontier finns med en mängd olika alternativ, inklusive en ekonomisk fyrcylindrig motor eller en mer kraftfull V6. Huruvida Frontier är utrustad med fyra-eller sex-cylindrig motor, ändringar i lastbilens luftintaget, motorstyrning och avgassystemet kan leda till ökad hästkrafter. Saker du behöver
Performance avgassystem
Eftermarknad luftfilter
Performance chip
Visa fler instruktioner
1

Öppna truckens huven och leta fabriken luften lådan. Ta bort filter fabrik luften och ersätta den med någon av ett antal olika eftermarknaden filter. Dessa filter öka flödet av luft i motorn vilket i slutändan leder till ökad hästkrafter och bättre bränsleekonomi.
2

bort bilens systemet fabriken avgaser och installera en mer friflytande eftermarknaden systemet. Den friare flödande eftermarknaden systemet kommer inte bara att leda till ökad fordons hästkrafter, men kommer att ge lastbilen en mycket mer aggressiv avgasljud. Eftersom du installerar ett avgassystem kräver ett fordon hiss och svetsutrustning, är det bäst att lämna anläggningen upp till en professionell.
3

Anslut en prestationshöjande chip till lastbilens elektroniska styrenhet. Den prestanda chip kommer att ändra programvara som hanterar motorn som kommer i sin tur att leda till ökad motoreffekt och förbättrad prestanda. Medan chipet kommer att öka truckens prestanda, kommer bilens bränsleekonomi lida på grund av de ökade motorns krav.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85492.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.