Presenter till en tonårings bil

För en tonåring, betyder en bil frihet och individualitet. Att köpa en present till en tonåring bil bör återspegla och erkänna dessa ideal. Bil gåvor för en tonåring kan tillgodose deras personliga smak och /eller garantera säkerhet och ansvar, medan på vägen. Gas Cards

En sak som aldrig verkar ebba är den ständiga ökningen av gaspriserna. Eftersom de flesta tonåringar vill behålla en del av de pengar som de har arbetat så hårt för att tjäna, kan gas kort vara en perfekt present för unga förare. En gas-kort kanske inte toppar i vägen för kreativa julklapparna, men det är säkert att använda och uppskattade.
Roadside Emergency Kit

Grand tradition av inbillad osårbarhet, kommer de flesta tonåringar tror inte att utrusta sina bilar med en livräddande kit väsentligheter. Att ge ett kit innehållande startkablar, ficklampor och första-hjälpen visar teen att hans säkerhet och välbefinnande är stora prioriteringar. Dessutom kan familjemedlemmar andas lite lättare att veta att den tonåring föraren kommer att förberedas i händelse av olycka.
Sports Paraphernalia

De som har en tonåring sport fanatiker som också råkar vara en förare kan hitta genomtänkta gåvor i form av sportrelaterade biltillbehör. Från högskola till professionella ligan, idrottsgrenfranchises erbjuder licensierade varor för bilar såsom:

- Fönsterdekaler-Dekorativa registreringsskyltar-Antenn slagklippare-Nyckel /nyckelband
sittunderlag Ställer

Matchande klädslar finns ofta i uppsättningar som innehåller extramaterial som matchande golvmattor och styrning hjulsidor. Dessa apparater kan knyta ihop ett dekorativt tema i bilen samtidigt som den ger välbehövlig skydd från yttre föroreningar. Dekorativa uppsättningar som dessa är mest populära bland tonårstjejer.
Informativ Litteratur

Kunskap är det bästa vapnet i krissituationer. Att få en tonåring föraren en bok om hur man hanterar vägkanten nödsituationer och platta däck är ett bra sätt att se till att hon är väl insatt i ämnet. Ett populärt val för föräldrar och nya förare är lika Coach en Rookie (CAR) guide, vilket ger statistik om körsäkerhet och olyckor samt tips om hur man blir en ansvarsfull och säker förare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83726.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.