Harley Seat Installation

Din Harley Davidson motorcykel-aktien säte är benägna att slitas ut efter år av användning, utveckling av fula sprickor eller revor i klädseln. Installera en ny plats i stället för den slitna aktie kommer att bidra till att återställa utseendet på din Harley tillbaka till sin fabrik. Dessutom finns det många Harley Davidson tillbehör säten, samt anpassade eftermarknaden enheter tillgängliga för de flesta Harley-modeller. Byta beståndet sätet med en anpassad enhet kommer att hjälpa din Harley stå ut med en unik look. Saker du behöver
ersätter sits
Hylsnyckel
Insexskruv
Visa fler instruktioner
1

Park din Harley på en plan, fast yta. Se till att cykeln robust stöds av cykelställ innan du börjar installationen av sätet.
2

Ta beståndet sitsupphängningen bultar. Dessa är sexkantsbultar monteras i den bakre delen av sitsen, att fästa slangen på cykelramen. Stolen kommer att vara gratis att låsa upp när bultarna tas bort. Addera 3

Skjut beståndet sätet mot baksidan av cykeln, losstagning det från framsätet fästet. Skjut in det nya sätet i stället för lager-enheten, in i det främre fästet. Fäst den nya stolen genom att installera beståndet montering sexkantsbultar.
4

Grip sidorna av din nya stol och dra upp den ordentligt för att se till att den är ordentligt fastsatt till din Harley. För ytterligare cykel anpassning, kan tillbehören läggas till din egen Harley sits, såsom sadelväskor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86930.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.