Hur Body Tappa en lastbil säng

Body släppa en lastbil säng innebär att flytta sängen golvet upp en tum eller mer och sedan återsvetsning den på plats. Detta lämnar golvet intakt och funktionell, men eftersom denna är högre, kan sidorna av sängen sitta lägre till marken. Detta gör trucken ser lägre och kompletterar en kropp-tappade hytten. En kropp droppe är svårt och tar svetsning färdigheter. En erfaren person kan göra det på en dag, men det kan ta flera dagar för någon ny till svets och mekaniskt arbete. Saker du behöver
stjärnskruvmejsel
Grinder
Kapskiva
Tjocka arbetshandskar
Trä eller cementblock
Svetsmaskin
Svetshandskar
svetshjälm /mask
Visa fler instruktioner
1

ta sängen ur trucken. Ta bort skruvarna inuti gasen dörren med hjälp av en stjärnskruvmejsel. Nå bakom gas dörren från under kanten på flaket och bort halsen av gastank från hålet i gasen dörren. Ta bort skruvarna som bakljusen på plats. Koppla ledningarna från bakom bakljusen. Har fyra personer lyfter sängen upp av lastbilen och sitta på marken.
2

Klipp längs kanterna på flaket golvet med vinkelslipen och kapskiva. Bär tjocka skyddshandskar för att undvika fingrarna från att huggas. Skär igenom metallen längs själva kanten av golvet. Var noga med att inte skära sidorna på flaket. Skär golvet helt tills den är inte längre kopplad till flaket.
3

Place trä eller cementblock under golvet av sängen för att höja upp till önskad nivå. En kropp droppe kan betyda golvet höjs en tum eller flera inches, upp till toppen av sängen, beroende på vad du vill. Se till att blocken är stadiga och håller i golvnivå.
4

Svetsa sängen golvet i sin nya position, var noga med att bära svetsning handskar och en svets ansiktsmask. Använd häftsvetsar att hålla sängen i stället. Svetsa en plats för en sekund och sedan flytta några inches ner och svetsa en annan plats. Detta svetsar sängen utan upphettning av metallen för mycket, vilket orsakar att det böjs. Gå längs sidorna och framsidan och baksidan av sängen golvet tills svetsarna håller upp det.
5

Låt svetsarna svalna i 30 minuter och sedan gå tillbaka längs kanterna, svetsa sängsidor och golvet tillsammans. Låt svetsarna svalna i 30 minuter innan man lägger någon vikt på flaket.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85490.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.