Hur till Öka Hästkrafter på en 2006 Acura MDX

Den MDX är en medelstor sport utility vehicle (SUV) /crossover produceras och designad av Honda under Acura varumärke. Det var först erbjuds till allmänheten under 2001 och är fortfarande i produktion idag. 2006 Acura MDX är sista året för den första generationen av MDX, som 2007 års modell genomgick betydande förändringar i både utseende och prestanda på fordonet. Basen Motorn i 2006 Acura MDX är en 3,5-liters V-6 som ger 265 hästkrafter och 253 fot-pounds av vridmoment, men du kan installera ett antal eftermarknaden modifieringar som kan förbättra dessa siffror. Saker du behöver
Automotive verktygslåda
Visa fler instruktioner
1

Byt fabriken kallt luftintaget med en prestanda eftermarknad kallt luftintaget. Den kalla-luftintaget system är ansvarig för att suga in luft från omgivningen, kyler den, och routing det i luft /bränsleblandningen i motorn. Prestanda eftermarknaden kall-luftsug flytta luft snabbare och kyla det mer effektivt, vilket resulterar i en måttlig ökning på hästkrafter i motorn. Kall-luftsug är ganska billigt och relativt enkelt att installera.
2

Byt systemets fabriks avgaserna med en prestanda eftermarknaden avgassystem. Avgassystem är ansvariga för att styra luftflödet ut ur motorrummet. Lager avgassystem är ganska restriktiva för att minska utsläpp och motorbuller. Prestanda eftermarknaden avgassystem tillåta mer luft att strömma ut från motorn, vilket ökar hästkrafter av din Acura MDX. Observera att de flesta prestanda avgassystem ökar motorns buller och utsläpp, och att denna uppgradering är svårt att utföra utan tillgång till en bil hiss.
3

Lägg ett lustgas-system oxid injektion. Dikväveoxid (N2O) insprutningssystem tillåter föraren att injicera ett skott av N2O i bränslesystemet från en tank med en knapptryckning. Denna shot ger en tillfällig men mycket stor ökning av hästkrafter för en relativt liten summa pengar. Det bör noteras att N2O insprutningssystem tenderar att öka slitaget på fordonet och kan minska den totala livslängden på din MDX motor. Om installeras eller används felaktigt, N2O insprutningssystem har potential att blåsa din motor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95718.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.