Hur man installerar Underglow Lights på en lastbil

Underglow tube lamporna är ett populärt sätt att klä upp din lastbil. Men innan du spenderar pengar, tid och kraft på att placera dessa lampor, ta reda på om det är lagligt i ditt tillstånd och landsting. Vissa myndigheter tillåter ljusen men bara vissa färger. Du kan köpa underglow lastbil belysning från flera källor antingen på Internet eller från lokala fordonsindustrin återförsäljare. Mät längden på de båda sidorna och fram-och baksidan av din lastbil innan du beställer satsen underglow ljuset för att se till att du har tillräckligt innan du påbörjar projektet. Saker du behöver
Electric drill
Skruvmejslar
Pencil
Körnare
Wire strippor
lödning pistol
Löd
värmepistol
Silicon
Seal hål
Visa fler instruktioner
1

Kolla med din lokala brottsbekämpande att se om underglow lampor är lagligt i ditt tillstånd och land. Det finns en skillnad i vad som är tillåtet, däribland färgen på underglow lampor.
2

Bestäm vilken typ av underglow ljus kit att köpa antingen online eller från ett företag som erbjuder tube belysning. LED underglows ofta kommer med flera alternativ för effekter och antingen enfärgad eller flerfärgad. Neon är mer standard med valet av flera färger, men bara en enda färg på röret tänder.
3

Lyft bilen och innan glidande undertill, se till att den är säker. Skjut i och få en uppfattning om var du ska placera underglow rören. Placera dem inte i närheten av värmekällor eller där uttaget är placerat. Placera rören på marken bredvid din bil, kontrollera att du har rätt längd för vänster och höger sida och fram och tillbaka. Du vill hålla röret med kablarna till fronten för att ansluta med den elektriska källan.
4

Placera fästena på underglow rören först och lyft sedan för att markera platsen på undersidan av lastbilen . Fäst inte fästena vid denna tidpunkt. Använd pennan för att markera placeringen. Upprepa denna process för resten av röret placering
5

Ta körnare och gå över varje markerad plats,. Detta hjälper när du tar borren och börja göra hålen för att fästa konsolerna ramen hos lastbilen. Nu, ta borren och borra hålen. Du kan antingen borra alla hål och sedan komma tillbaka runt och fäst konsolerna och slangar eller borr och fäst när du flyttar runt lastbilen. Oavsett vilken metod du väljer, kom ihåg att använda kisel att omge området hålet innan du drar åt skruvarna på fästena för att skapa en tät förslutning mot metallramen.
6

Hitta en plats att montera transformatorn, företrädesvis i närheten av batteriet. Följ instruktionerna som följer med transformator för korrekt montering. När klar kan du ansluta strömkabeln från transformatorn till den positiva sidan av batteriet. Placera jordledningen från transformatorn till ramen av lastbilen för att fullborda kretsen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84679.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.