Hur man tar bort de främre högtalarna i en 2008 Altima

Nissans 2008 Altima erbjuds i flera utföranden, allt från basen 2,5-liters fyrcylindrig modell till sportigare 3,5-liters V-6 Coupe. Medan de avancerade utföranden var utrustade med en premie Bose-utvecklade nio högtalare ljudsystem, var lägre-end Altima modeller utrustade med en vanlig sex-högtalare parat sig till en single-disc CD-spelare. Detta faktum är inte tillräckligt för att stoppa den sanna fordonsindustrin audiofil, som stockarna högtalarna kan ersättas med högkvalitativa eftermarknaden högtalarna. Borttagning av främre dörrmonterad högtalare kan åstadkommas genom att ta bort dörrpanelen som döljer talarnas fästpunkterna. Saker du behöver
Blocknyckelsats
platt skruvmejsel
stjärnskruvmejsel
Shop handduk
dörr trim borttagningsverktyg
Visa fler instruktioner
Borttagning Fronthögtalare

1

Öppna Altima huva och stödja den i dess helt öppna läge, med hjälp av staven hood prop. Koppla bort den negativa batterikabeln med en kombination skiftnyckel. Flytta batterikabeln från batteriets minuspol och Altima ram.
2

Öppna den främre luckan helt. Slip en liten platt skruvmejsel mellan den övre kanten av dörren lampa och botten av den inre dörrpanelen, sedan bända lampan ur dörren. Koppla lampkontakten.
3

Dra dörröppnaren hantera och hålla den på plats för att avslöja en liten förlorad mellan frigivningshandtaget panelen och den inre vapenskölden luckan. Bänd vapenskölden täcka ur den här versionen handtagspanelens att avslöja panelmontage skruven. Ta bort skruven med en stjärnskruvmejsel.
4

Wrap spetsen på din platt skruvmejsel i en butik handduk, sedan in den mellan dörrpanelen och framför armstödet kudden. Bänd upp kudden för att frigöra dess montering fliken, lyft sedan ARMSTÖDSDYNA av dörrpanelen.
5

Bänd baksidan av fönsterhissen och dörrlås byta panel upp och ut genom dörren panelen , med handduken-inslaget platt skruvmejsel. Lossa kontakterna från botten av manöverpanel. Ta bort båda bultarna gömda i växeln panelmontage område med en stjärnskruvmejsel.
6

Lossa dörrpanelen klipp, som ligger längs omkretsen av dörren, med en dörr trim borttagningsverktyg. Lyft luckan uppåt tills den kan dras bort från dörren. Ta bort dörrlåset och låsa fast kablarna från baksidan av dörrpanelen.
7

Skruva ut alla tre skruvarna som håller den främre högtalaren till dörren, med en stjärnskruvmejsel. Dra högtalaren bort från dörren och dra högtalarkablarna.
Front Högtalare Installation
8

Anslut högtalarkablarna till terminalerna på baksidan av den nya högtalaren. Håll högtalaren mot dörren och rikta högtalarnas monteringshålen. Skruva högtalarnas skruvarna på plats med hjälp av en stjärnskruvmejsel.
9

Håll innerdörrpanelen mot dörren. Återanslut dörröppnaren och dörr kablar lås. Haka toppen av dörrpanelen över den övre kanten av dörren. Tryck bestämt dörrpanelen klippen på plats.
10

Skruva dörren panel skruvar på plats längst ned i fönsterhissen och dörrlås switch panelmontage området med en Phillips screwdriver.Plug makten fönstret och dörrlås kontakterna i botten av den elektriska fönsterhissen och låsswitch panel. Slip kroken på framsidan av omkopplaren panelen i dörrpanelen, tryck sedan på baksidan av omkopplaren panelen tills den snäpper på plats.
11

Skjut kroken på baksidan av ARMSTÖDSDYNA in dörrpanelen, tryck ned på framsidan av kudden tills den snäpper på plats.
12

Skruva dörröppnaren skruven handtagspanel på plats med hjälp av en stjärnskruvmejsel. Dra frigöringsspaken och håller den på plats. Skjut fliken på framsidan av vapenskölden omslaget till utlösarhandtaget panelen, tryck sedan den bakre delen av locket tills det snäpper på plats. Släpp handtaget.
13

Anslut dörren lampan, sedan glida flikarna längst ned på lampan i dörrpanelen. Skjut upp dörren lampan i panelen.
14

Anslut den negativa batterikabeln med en kombination skiftnyckel. Sänk Altima huva.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87680.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.