Instruktioner för en Jeep Bike Rack

Cykelställ är installerade och kopplade till många typer av fordon för att transportera en eller flera cyklar när du ska ut och resa. En typ av fordon som du kan installera en cykel rack är en Jeep. Cykelställ är tillgängliga i en mängd olika typer, såsom Bighorn 4-hitch bärare. Du kan installera ett rack Jeep cykel genom att följa några steg för att korrekt montera och fästa enheten på fordonet. Saker du behöver
cykelställ
Bricka
sexkantsbultar
9/16-inch skiftnycklar
Låsbricka
Stor bult
7/8-inch skiftnyckel
Safety clip
Visa fler instruktioner
1

öppna lådan för cykelställ och separera de olika delarna. Avlägsna vajerlås och säkerhetsnål från fästplattan.
2

in tungan i cykelställ i fästplattan och rikta in skruvhålen. Placera en bricka på en sexkantsbulten och sätt in bulten i hålet. Placera en bricka över bulten och sedan dra åt en mutter på bulten. Addera 3

Placera en 9/16-inch skiftnyckel över huvudet på bulten och annan 9/16-inch skiftnyckel över muttern. Vrid skiftnycklar i motsatta riktningar för att strama åt.
4

Sätt i en annan sexkantsbulten i den yttre bulthålet och sedan placera bulten hylsan över muttern. För slutstycket genom hålet och dra åt en mutter på änden av bulten. Dra åt muttern och bulten med 9/16-inch skiftnycklar.
5

Justera pivottunga av cykeln rake för att passa över fästplattan. Passa resterande hål på fästplattan och in säkerhetsnål. Placera vajerlås över säkerhetsnål.
6

Sätt cykelhållaren i jeep s skumt. Placera låsbrickan över den stora bulten och för in bulten i hålet på mottagaren. Dra åt bulten med 7/8-inch skiftnyckel.
7

Sätt säkerheten gem i hålet på änden av bulten som är i mottagaren. Slutför monteringen av cykelställ, om det behövs.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95404.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.