Hur till Mount Universal Side Steps på en 2006 Ford F150

Ford F150 är en populär fullstor pickup truck som har en halv-tons kapacitet. F150 finns i många olika konfigurationer, inklusive en vanlig cab, som har två dörrar och ett framsäte endast till en crew cab som har fyra dörrar och sittplatser för sex personer. Alla F150 karossutformningar finns även med fyrhjulsdrift och en kraftfull 5,4 liters V-8 motor. Men även två fyrhjulsdrift F150s har en mycket hög markfrigång som gör att komma in i hytten besvärliga. Av denna anledning kan du välja att installera en uppsättning av eftermarknaden universella sidan steg till din F150 för att kliva upp till hytten en bris. Saker du behöver
Bil ramper
hydraulisk domkraft
4 pallbockar
Fotstegskyddsstång kit
Skiftnyckel
Visa fler instruktioner
1

Höj fordonet för att få tillräckligt med arbetsutrymme antingen genom att köra på en uppsättning av bil ramper eller genom att höja bilen med en domkraft och placera pallbockar under rambalkar.
2

krypa under bilen och lokalisera fabrikstillverkade monteringshål för eftermarknaden sidan steg. Kolla på insidan av rocker panel, eller lägre inuti karossdelar. (Obs: Det kommer att finnas två uppsättningar hål på varje sida av lastbilen, en på framsidan och en på baksidan Dessa hål kommer att användas för att montera fästen för din sida steg..)

3

Lokalisera den övre uppsättningen av två hål på framsidan av lastbilen, vilket kommer att ha en plats ca 1 tum med 2 inches i mellan de två hålen. Skjut en lekande mutter (som bör komma med monteringssats för din side steg) i facket tills hålet i muttern ställer upp med det bakersta hålet. Upprepa detta steg för den andra sidan av lastbilen.
4

Lokalisera de bakre monteringshålen och upprepa ovanstående steg, bara se till att hålet i fångenskap mutter ställer upp med främre hålet. Upprepa detta steg för den andra sidan av lastbilen.
5

Håll i sidan steg fäste till trucken, och se till att rada upp hålen i fästet till hålen i flaket. Trä en bult, bricka och låsbricka genom den övre fästhål och i fångenskap mutter du installerade tidigare. Dra åt bulten med en skiftnyckel i medurs riktning. Upprepa detta steg för de övriga tre fästen.
6

Infoga bultar och brickor i monteringshålen i flaket från utsidan, då genom botten monteringshål i Fotsteg parentes. Säkra bultarna med brickor, åtdragna låsbrickor och muttrar med en skiftnyckel i en medurs. Upprepa detta steg för de övriga tre konsoler.
7

Placera sidan steg över de två konsolerna, rada upp monteringshålen i undersidan av steget till monteringshålen i konsolerna. Säkra steget med bultar, brickor, låsbrickor och muttrar åtdragna med en skiftnyckel i medurs riktning. Upprepa detta steg för den andra sidan steg.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83941.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.