Min Altima fjärrkontrollen inte fungerar

Nissan fordon har nyckellösa kapacitet , och Altima är bland de modeller som erbjuder denna teknik . Med detta system kan du kontrollera bilens dörrlås , stammen utsättning och överfallslarm från så långt som 200 meter bort . Om fjärrkontrollen inte fungerar , kan du byta ut batteriet och programmera om systemet för att få det att fungera igen på bara några minuter . Instruktioner
1

Pop fjärröppna fallet med en platt blad . Du kan göra detta genom att lossa runt kanterna på målet , och sedan placera bladet på ett ställe för att bända upp fallet försiktigt .
2

märke position och placering av batteriet och lyft försiktigt ut . Sätt i ett nytt batteri på samma plats och snäpp ärendet tillbaka tillsammans .
3

Ange din bil med fjärrkontrollen , stäng alla dörrar bakom dig och låsa bilens dörrar . < Br >
4

Infoga och ta bort nyckeln ur tändningslåset sex gånger under tio sekunder och vänta på de farliga lamporna att blinka . Sätt in din nyckel igen och vrid den till " ACC " läge .
5

Tryck på valfri knapp på fjärrkontrollen och vänta på de farliga lamporna blinka igen för att programmera fjärrkontrollen till enheten . Ta bort din nyckel från tändningen för att avsluta processen .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85170.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.