Den bästa bränsleekonomin tändstift

Den gnista som produceras av ett tändstift bringar bränslet antänds i förbränningskammaren, vilket gör att motorn att fungera. Den mer exakta och fullständiga av en brännskada av bränsle som förekommer kommer att resultera i en mycket mer effektiv användning av bränsle och resultera i bättre bränsleekonomi. Inte alla tändstift är samma, om du siktar på bränsleekonomi, välj tändstiftet med de bästa förmågor bränsle antänds. Pulstar Tändstift

Pulstar huvudsakliga funktion är den stora mängden el som det släpper i bränslet bränningen. Det drar en kontinuerlig pulserande elektrisk ström direkt från tändningen och matar in den i förbränningskammaren. Den Pulstar producerar 1 miljon watt per puls, i motsats till de vanliga 50 watts andra vanliga tändstift. Denna produktion ger en ren och fullständig förbränning av bränsle som drar alla av den tillgängliga energin från bränslet. Som ett resultat, använder motorn mindre bränsle, vilket leder till ökad bränsleekonomi.
LSG Halo Spark Plug

Producerad av ett företag i Frisco, Texas, detta tändstift erbjuder ett annat framsteg inom bränsle-förbränning effektivitet och bränsleekonomi. Denna tändstift hemlighet ligger i dess förmåga att producera flera gnistor snarare än den enda eller ett litet antal utsläpp av andra vanliga tändstift. Dessa multipla avskedanden resulterar i en mycket mer fullständig förbränning av bränsle. Dessutom tillåter detta tändstift öppna inredningen för en fylligare all-around täckning av gnistan så att även de mest minuten partikel av ånga blir antändas.
E3 Tändstift

Denna speciella tändstift ger en mer fullständig förbränning av bränslet genom att tillhandahålla en enda intensiv tryckvåg av makten under en mycket längre period än andra tändstift. De multipla kanter i detta tändstift s elektrodområdet få den att producera en mer långvarig bränning, som den sedan dirigerar med mycket större noggrannhet vid målet förbränningskammaren för att ge en mer total brinnande händelse. Denna större brinnande området runt elektroden orsakar eldning att pågå under en längre period än vad som normalt produceras av andra tändstift.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84583.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.