Hur Prime Lättmetallfälgar

Grundning och målning lättmetallfälgar kan spara en hel del pengar. Lättmetallfälgar skiljer sig från stål-eller aluminium hjul av att legeringen är en mjukare metall och repor mycket lättare än andra typer av hjul. Måla dina hjul är det enda sättet att få ett helt nytt utseende lättmetallfälgar. De viktigaste stegen för att måla en legering hjul är de steg som leder fram till färgen: rengöring, slipning och grundning hjulen. Lär dig att prima lättmetallfälgar och få dem att se ut som ny. Saker du behöver
Sandpapper
thinner
240 - och 400-grit sandpapper
Vatten
diskmedel
Sponge
Stiff borste
Luddfri trasa
spackel /spot kitt
Automotive primer (grå)
Visa fler instruktioner
1

Tvätta hela hjulet med diskmedel och en styv borste. Låt hjulet för att torka ordentligt och sedan torka av den med thinner. Detta tar bort silikon från något däck skyddsmedel sprutas på däcket.
2

Ta bort hjulet från bilen om möjligt. Annars täcker bilen i en bil täcka, tarp eller plåt. Applicera maskeringstejp för däcket, så långt under kanten på fälgen på hjulet som möjligt.
3

Använda 240-grit sandpapper, sand några repor eller ojämnheter på hjulet . Fyll några djupa repor eller bucklor med plats kitt. När spacklet torkar, gå över hela hjulet med 400-grit sandpapper. Håll papperet vått för slipning processen.
4

Låt hjulet torka, och sedan torka det med luddfri trasa.
5

Spraya primer över alla platser som har kitt. Nu bespruta hela hjulet med tre lager av primer, så att varje skikt torka. Hjulet är nu klar för färg och en klarlack.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83055.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.