Hur man bygger en egen Box Car Woofer

En bil woofer box är utformad för att hålla dina subwoofers. Den är tillverkad av träfiberskiva (även kallad MDF-board) eller ett massivt lövträ som du väljer. Projektet är av måttlig svårighetsgrad om du besitter grundläggande snickeri färdigheter. Men det kräver ändå planering och tålamod. Den svåraste delen kommer att dimensionering upp dina högtalare och beslutar hur stor för att bygga lådan. Saker du behöver
Bilhögtalare (bashögtalare) katalog träfiberskiva eller plywood ark, 1/2-tums, 4 av 8 fot ruler
Pencil
Compass
Hålsågar
Jigsaw
Bordssåg
Borrmaskin
Träskruv, 3-tums
Trälim
Sandpapper, 300 grit
Högtalare monteringsverktyg
Visa fler instruktioner

1

Mät storleken på högtalaren för att bestämma hålets storlek för din woofer box. Använd en linjal för att mäta denna dimension. Precis som ett exempel, kommer vi att använda en 10-tums storlek subwoofer. Justera mått för att passa dina högtalare.
2

Skär en 14-tums-square avsnitt från plywood eller MDF med bordet såg.
3

Hitta centrum med en linjal genom mätning i 7 inches från två närliggande kanter med en linjal. Rita en 10-tums cirkel här med en kompass och penna.
4

Ställ plåten i ett skruvstäd och borra ett hål längs kanten av cirkeln du just ritade, med hålsåg och en 1 -tums bit. Sätt an pusslet i hålet och klipp ut cirkeln. Ta kretsen av trä när det styckas.
5

Mät djupet av wooferhögtalaren (profildjup) från kanten på högtalaren till botten med hjälp av en linjal. I detta fall kommer vi att använda en högtalare med en 5-tums djup. Lägg 2 inches till denna mätning och skär fyra brädor som är bredden av denna mätning och 14 inches lång (eller samma längd som det första kortet du skär).
6

Montera fyra brädor i ett lådform. Dab trälim på ändarna av dina 3-tums träskruvar. Fäst varje bräda i hörnen med skruvar och en power driver.
7

Ställ in den första brädan du skär (den med hål i det) på toppen av lådan för att bilda fronten av woofer lådan. Skruva fast moderkortet i lådan med 3-tums träskruvar och en power driver.
8

Sand insidan kanter talaren hålet med 300-grit sandpapper tills den är slät. Passa in högtalaren i detta hål och montera den till styrelsen med tillverkarens högtalare fästskruvar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84009.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.