Hur du ändrar luftfilter på en 2000 Lincoln LS

En av de enklaste ställena att lägga prestandan på din bil är att byta ut luftfiltret . Det är så att luft kommer in i motorn , och om det blir igensatt av smuts eller partiklar , är motorn får mindre luft än det borde . Om du vill öka prestandan , kan du byta ut din gamla filtret mot ett nytt , eller ens installera ett snabbare flödande filter . Hursomhelst bör de förbättringar märkas . Saker du behöver
Byte luftfilter
Vakuum
Visa fler instruktioner
1

Leta luftfiltret rutan på förarsidan fender väl , precis bakom strålkastare . Lossa de svarta metallflikarna som går runt omkretsen av lådan med händerna.
2

Lyft bort locket på luftfiltret rutan med händerna . Lyft sedan ut det gamla luftfiltret och kassera den . Vakuum ut insidan av luftlådan med dammsugaren.
3

Placera ersättande filtret i luftlådan och se till att den övre delen av filtret är i jämnhöjd med den övre delen av luft box .
4

Skjut air - lock ner på luften lådan och lås den på plats med hjälp av metallflikarna . Om det inte kommer ner spärren , dubbelkolla att filtret är i jämnhöjd i luften rutan och justera vid behov .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83849.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.