Hur man byter ett horn i en Acura Integra

Honda tillverkat Acura Integra men sålde den under Acura namn i USA 1986-2001. Integra var en medelstor bil i Honda lineupen. Många Acura entusiaster är missnöjda med ljudet av den ursprungliga utrustningen tillverkarens horn och väljer att ersätta den. Saker du behöver
New horn kit
stjärnskruvmejsel
6mm hylsnyckel
8mm hylsnyckel
Extra kablage (om du installerar två horn) katalog Wire VECKARE /stripper
16-gauge wire
Visa fler instruktioner
1

Ta bort bultar och skruvar som håller på främre stötfångaren med hjälp av en assistent, om möjligt. Den exakta platsen och typer av skruvar varierar beroende på året. De 1998-2001 modeller använder totalt 23 bultar och skruvar för att hålla på den främre stötfångaren.
2

Lokalisera originalet horn. Det är bakom den främre stötfångaren på förarsidan och nu bör exponeras. Koppla bort 1P kontakten ur hornet och ta bort monteringsbulten med en 8mm hylsnyckel så att du kan ta bort den ursprungliga horn.
3

Montera nya hornet hjälp av muttrar och brickor i satsen. Om ditt kit har två horn (en låg ton och en hög ton), skruva dem till de två mittersta hålen i den främre stötfångaren balken.
4

Anslut 1P kontakten till det nya hornet med den ursprungliga utnyttja om det är förenligt med det nya hornet. Annars kommer du behöva göra anslutningen med en tråd VECKARE /stripper. Om du installerar två horn, måste du göra en annan anslutning till det andra hornet med 16-gauge wire och annat kablage.
5

Testa de nya hornen för att säkerställa att de fungerar.

6

Sätt tillbaka stötfångaren genom att vända proceduren du använde i steg 1.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/94895.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.