Hur man byter Bars Motorcykel Handtag

Byta ut styret på din motorcykel är ett sätt att anpassa utseendet på din bil. Det kan också vara nödvändigt om dina motorcykel styret skadas. Det finns många alternativ och installera byta styre är inte en svår uppgift att göra. Saker du behöver
Hylsnyckel
Skruvmejslar
eller trasa
oljebaserade glidmedel
styret Replacement
Visa fler instruktioner
1

Lägg en handduk eller trasa över bensintanken och framför din motorcykel för att hålla dem från att bli repad eller skadad som du arbetar på styret.
2

Skruva styrenheterna på vänster och höger sida av styret. Styrenheterna innehåller blinkers, choke, och andra kontroller beroende på vilken typ av motorcykel du har. Se till att ta del av hur just din kabel för gasspjället är ansluten så att du kan ansluta den ordentligt senare. Addera 3

Skruva speglarna som är anslutna till styret. Beroende på märke och modell av din cykel, kan de fästas med skruvar eller muttrar och bultar. Låt kablarna fästs på det föremål som du skruva, och lämna de punkter som ligger på trasa eller handduk som täcker tanken och framför cykeln.
4

bort handtagen genom att spraya en olje- smörjmedel ner i slutet av varje grepp och sakta glida bort.
5

Unbolt klämmor som håller styret och ta bort dem.
6

Sätt ersättande styret i Placera och skruva styret klämmorna igen för att säkra. Placera handtagen igen, med hjälp av smörjmedel om det behövs.
7

tillbaka gasreglaget och fäst med skruvar. Se till att kablarna är dragna på rätt sätt. Sätt tillbaka speglarna och sedan styrenheter. Säkra dem med skruvar eller bultar beroende på din bil, och dra åt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84919.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.