Hur man tar bort greppet om en V-Star 1300

Greppen på din Yamaha V Star 1300 förse dig med viktig taktil återkoppling från vägen och kontroll över motorcykeln. Åka motorcykel med utsliten kan släta eller trasiga handtag vara farligt och obekvämt, eftersom de inte kommer att ge grepp behövs för att styra cykeln, eller plysch som krävs för att motstå handled trötthet. Lär dig att ta bort dina styret för utbyte, så att du kan installera ett nytt par och komma tillbaka till ridning bekvämt och säkert. Saker du behöver
WD-40
stjärnskruvmejsel
6mm insexnyckel
Visa fler instruktioner
1

bort styret munstycket från både vänster och höger ände av styret med hjälp av en 6 mm insexnyckel. Bara lossa bulten som håller metallen munstycket på plats, och det kommer att falla bort från barerna.
2

Spray en liberal mängd WD-40 under vänstra styret. Vrid greppet att lossa limmet som håller den på plats. Dra greppet från styret.
3

Applicera en liberal mängd grepp lim på styret och insidan av det nya styret. Skjut in den nya grepp på styret, sedan ersätta den vänstra gaveln med en 6mm insexnyckel.
4

Lokalisera de två Phillips skruvar undertill gasreglaget hölje. Ta bort dessa skruvar och ställ dem åt sidan. Skjut gasreglaget hölje och rätt grepp från styret. Ta bort vajrarna från gasvajern-end fäste inuti höljet. Detta gör att du kan ta bort den högra styret.
5

Fäst den nya rätten styret på gaspådrag höljet genom att fästa gasvajern till gasvajern-end fäste. Skjut gasreglaget hölje och höger handgreppet till höger handtag. Sätt tillbaka de två Phillips skruvar att hålla gasreglaget hölje och höger handgreppet på plats.
6

Installera rätt styret munstycket med hjälp av en 6 mm insexnyckel. Låt greppet limmet under vänster handtag för att torka i en timme innan ridning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85169.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.