Hur man lägger in en Hitch på en 2007 Honda Accord

2007 års Honda Accord levereras som standard med en 2,4-liters, rak fyrcylindrig motor, som ger 166 hästkrafter och den valfria 3,0-liters, producerar V-6 motor 244 hästkrafter. Båda motorerna är lämpliga för att dra en liten släpvagn avsedd att bogsera £ 2000. eller mindre. Av denna anledning, flera företag tillverkar en klass 1 skumt, konstruerat för att dra upp till 2000 kg. Det är en relativt enkel uppgift att sätta en hake på en 2007 Honda Accord. Saker du behöver
Golv jack
Jack står
Smörjmedelsspray
Momentnyckel
Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
1

Jack upp den bakre delen av 2007 Honda Accord och plats pallbockar under den. Sänk Accord tills läktaren bära hela bilens vikt.
2

Spray gummi ljuddämparen hängare, ungefär halvvägs ner ljuddämparen kapseln på passagerarsidan med spray smörjmedel och dra gummit hängare ifrån Kamerahuslocket. Spraya andra Hanger Rubber avgaser, direkt bakom ljuddämparen, med en smörjande spray. Håll ljuddämparen upp när du försöker bända den andra hangaren bort, och sakta sänka ljuddämparen till marken
3

märke ramen skenor vardera har två hål i dem,. Hålen för dragkroken installation är de bakre hålen.
4

Sätt fisken tråd, en tunn tråd med en spole i slutet som kommer med installationen kit, spole först genom hålet i mitten av den 7/16 -tums metall blogg, som finns i monteringssatsen. Skruva 7/16-inch vagnsbulten - också ingår i monteringssatsen -. På spolen i änden av fisken tråd
5

Skjut vagnen bulten i det bakersta hålet i Accord: s ram, följt av 7/16-inch blocket, som går in med skårorna först. Använd fisken linjen att dra vagnen bulten genom hålet i blocket.
6

Upprepa steg 4 och 5 på den andra sidan av Accord.
7

Lift hitch upp och placera armen i slutet av hitch mot förarens sida av bogserkroken svetsas längs mitten av Accords stötfångaren. Sätt en 1/2-tums vagnsbulten genom hålet i armen vid slutet av skumt och genom den öppna delen av Accord s dragkrok. Placera den platta metallblocket på motsatt sida som kabeln kroken och tryck vagnsbulten genom den. Placera en bricka på änden av bulten och dra åt muttern på bulten.
8

Lyft ena armen av skumt på vagnsbulten sticker ut från ramen och styra bulten genom hålet i kopplingen. Placera en låsbricka och en bult i änden av muttern och dra handen.
9

Upprepa steg 8 för den andra sidan av skumt.
10

Spänn tre muttrar till vridmoment som anges i skumt bruksanvisning med en momentnyckel och uttag.
11

Tryck avgaserna tillbaka upp och skjut den bakersta hängare på ramfästet, för hand. Använd dina händer för att styra andra gummilagringen på ramfästet.
12

Höj Accord från domkraften, bort pallbockar och sänk fordonet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87083.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.