Hur man installerar ett kit luftintag

En luftintag kit ökar luftflödet till motorn, vilket bidrar till att öka luft-till-gas-förhållande. Med högre, kallare luftflöde, är motorn kunna använda förbränning kraft bensin mycket mer effektivt. Människor installera ett kit luftintag för att göra motorn ser bättre och förbättra motorns prestanda. Ett luftintag kit hjälper till att förbättra acceleration, vridmoment och körsträcka. Du kan installera ett kit luftintag själv hemma med några grundläggande verktyg. Saker du behöver
Torx skiftnycklar Flighter Crescent skiftnycklar
stjärnskruvmejsel
platt skruvmejsel
ring slipsar
Visa fler instruktioner
1

LOSSA ringen banden på spjällhuset genom att lossa skruven med en platt skruvmejsel. Lossa fabriken luftkanalen röret från spjällhuset.
2

bort insugningsröret från aktiemarknaden luftskåpet genom unclasping ringen banden. Om massluftflöde sitter innanför luften rutan, gå vidare till steg 3. Om det inte, fortsätt till steg 4.
3

Ta bort skruvarna och spännen som håller lådan stock luften tillsammans genom att frigöra dem med en skruvmejsel. Avlägsna massenhet luftflödet genom att lossa skruvarna som håller den på plats, med hjälp av lämplig skruvmejsel. Koppla ur massenhet luftflödet från adaptern.
4

Avlägsna massenhet luftflödet från insugningsröret genom att använda lämplig skruvmejsel för att lossa skruvarna som håller enheten på plats. Koppla bort enheten från adaptern.
5

Placera den nya luftintaget slang med spjällhuset ände ansluten och fastklämd vid spjällhuset. Placera den andra änden av intaget röret i det område av luftskåpet. Säkra insugningsröret efter behov med ring slipsar.
6

Sätt massenhet luftflödet in i insugningsröret på anvisad massluftflödet kortplats. Placera aggregatet i rätt riktning genom att följa den riktning som pilen på botten av enheten. Sätt i massenhet luftflödet in i massluftflödet adapter.
7

Montera luftfiltret på änden av insugningsröret och säkert på plats. Placera en ring slips runt luftfiltret slang som passar på insugningsröret. Fäst ringen slips på plats genom att dra åt skruvarna som håller ringen slips. Placera filtret från motorn och andra rörliga delar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85154.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.