Hur du anpassar en Dodge Challenger

Oavsett om det är i V6 eller V8 form är nya Dodge Challenger en potent kombination av amerikansk hästkrafter och retro muskelbil styling. Det är också en utmärkt grund för en anpassad bil. En ägare kan gå om att modifiera sin Challenger med några erbjudna generella förslag. Saker du behöver
Hylsnyckelsats och spärrfunktion
Open slutade skiftnycklar
Automotive diagnostisk utrustning | Jack och pallbockar
Visa fler instruktioner
1

Ersätt den ursprungliga suspensionen med lägre fjädrar och stötdämpare prestanda. Liksom de flesta bilar, när Challenger lämnar fabriken, är markfrigången lite i överkant. Eibach (gör en god kvalitet uppsättning sänkningsfjädrar som kan matchas till Koni stötdämpare för en dramatisk förbättring i hantering och utseende.
2

Uppgradera bromsarna med slitsade, cross-borrade skivor och resultatinriktade broms dynor tillgängliga från New Challenger Store. Bättre bromsar kommer att säkerställa att resultatet för din trimmad Challenger förblir balanserad.
3

Öka hästkrafter i motorn. Oavsett om det är i 6,1-liters SRT V8 , 5,7 liter eller 3,5-liters V6-skepnad, mer makt är alltid en bra idé. Börja med att byta ut den restriktiva intag lager luft med en mer lättflytande kall luft intag för en omedelbar bula vid makten. Ha din utmanare ECU (elektronisk styrenhet ) programmeras av New Challenger Store. När du skickar dem din dator, de programmera om den för att göra motorn producerar mer kraft och skicka tillbaka den till dig. Därefter byter lager avgaserna med en större diameter en som ersätter avgassystemet från katalysator tillbaka förbli utsläppen lagliga men lägga mer kraft. Headers finns också tillgängliga som kan ersätta de ursprungliga och restriktiva grenrör.
4

Uppgradera hjul och däck. Tire Rack har ett stort utbud av större diameter lättmetallfälgar som hjälper ditt Challenger sticker ut från mängden. större diameter, bredare hjul gör att du kan installera lägre profil bredare däck för bättre utseende och bättre hantering.
5

Ändra utsidan med rostfria accenter från New Challenger Store. Det är rostfritt stål stötfångare skär, strålkastare omger och bakljus omger som kommer vässa upp utsidan estetik i din Challenger. Det finns också en mängd rostfria grillar tillgängliga för din Dodge.

6

Uppgradera interiören. The New Challenger Store erbjuder ett sortiment av rostfria tillbehör stål interiören inklusive ny omger för strålkastare omkopplaren och trimma runt A /C ventilationskanaler. Rostfri dörr trim med Challenger tryckt på dem är annan skarp utseende uppgradering. Plysch golvmattor är också ett bra sätt att göra din utmanare interiör en mer inbjudande plats. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95152.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.