Hur säkert bort Window Tinting

Färgtoning kan erbjuda ett attraktivt och funktionellt inslag i din bil, men det kan komma en tid när du bestämmer du hellre vill ha ofärgat fönster. Rakblad borttagning kan vara farligt och besvärligt. Den skarpa kanten kan också orsaka skador på defroster linjer, men om du använder några enkla taktik som syftar till att minska bindningen mellan nyans och fönstret, kan du säkert ta bort fönster toning från din bil. Saker du behöver
svart sopsäck
Sprayflaska
Vatten
Ammoniak
Rakblad
Grade 0000 stålull
Visa fler instruktioner

1

Se till att fönstret är rent och fritt från hinder.
2

Skär två stora svarta sopsäckar till samma storlek som det fönster du vill att strippa av nyans. Skapa en större yta genom att skära längs sömmen.
3

Blöt utsida av fönstret med en fylld vatten sprayflaska.
4

Position skräpet påse över den våta fönstret. Klipp bort överflödigt plast så att påsen har samma proportioner som i fönstret, sedan jämna ut eventuella rynkor.
5

Placera en skyddande presenning eller trasa över klädseln och andra känsliga komponenter nära insidan fönster. Detta kommer att skydda interiören från droppar eller ångor från ammoniak.
6

Generöst spraya ammoniak på insidan av fönster och täck med den andra soppåsen.
7

Parkera ditt fordon så att fönstret får direkt solljus under en timme.
8

börja skal färgtonen bort från det inre fönstret genom att försiktigt skrapa ett hörn med ett rakblad tills du har en tillräckligt stor bit att förstå. Försök att ta bort den nyans som ett stycke så att alla tint skikt lossnar fönstret på en gång.
9

Skrubba insidan fönstret med stålull och ammoniak för att tvätta bort limmet.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85153.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.