Hur Turn Up Boost på en 1.8T

Volkswagen 1.8T turboladdad fyrcylindrig motor har kallats den tyska motsvarigheten till Mitsubishis legendariska 4G63 - och av goda skäl. Den 1.8T har en oerhört stark blocket och roterande enheten, är kapabla att göra 1000 + hästkrafter på ras gas och dess enkla modifieringen har några rivaler på dagens marknad. Ett sätt att öka den 1.8T: s uppsving är att ersätta den "N75", som är en justerbar ventil som sitter infogad mellan turbokompressorn sidoledningsdon och öka sensorledningen och använder datoringång för att begränsa trycket i förstärkarkammaren tryckledningen. Uppgraderingen kommer från VW själv i form av ett lager ersättare "N75J" ventil avsedd för samma år Audi TT 225. Saker du behöver
Manuell boost controller kit
N75J ventil, stock ersättning för Audi TT 225
Full uppsättning metriska hylsor och skiftnycklar
kanallås tänger
3 slangklämmor, 3/8 -tums
skruvmejsel
Avbitare
Vakuum linje
Visa fler instruktioner
1

Ta beståndet turbo-till-intercooler tryckröret genom att lossa klämmorna att fästa den vid silikongummi koppling på ovansidan av motorn. Skjut slangen ur kontakten och lägg det åt sidan så att du lättare får tillgång till lager N75.
2

Identifiera N75. Ventilen har en trevägs montering på botten, som har en 90-graders gummi armbåge och korrugerad vakuum linje ansluten till ena sidan och en vinklad, gjuten-gummi linje säkras med en slangklämma på den andra. Den korrugerade linje är fastklämd till plasten inloppsröret precis innan den flexibla delen. Vrid N75 för att exponera den runda toppen och ledningsnätet bifogas där. Koppla ur selen.
3

tag och ta bort slangklämman på botten av N75 där kort avsnitt av röret ansluter till intaget. Dra på ventilen för att släppa det. Skär icke återanvändbara slangklämmor utanför de andra två gummi linjer använder antingen en avbitare eller en hobby-stil roterande verktyg. Var noga med att inte nick slangarna.
4

Installera den nya N75J J ventil i exakt orientering som den gamla N75, med den längre av de två sida vänd beslag vända mot insugningsröret. Använd nya slangklämmor för att ersätta icke-återanvändbara enheter på de två tidigare slangarna. Sätt tillbaka de två slangar, ta tag i första slangklämma med en tång för att släppa ut trycket och glider den sista passar i det.
5

Skjut intercooler röret tillbaka in i gummit kontakten och dra åt slangklämman . Återanslut kontakten kabelstammen till din nya N75J ventil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84327.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.