Hur Wrap Auto Graphics

Anpassade grafik är ett snabbt sätt att ändra utseendet på din bil. Vinyl wraps har snabbt blivit det bästa valet på grund av deras låga kostnader och flyttbara karaktär. De används för allt från reklam till personligt uttryck, och kan appliceras på nästan vad som helst som inte går för snabbt. Till skillnad anpassade måla jobb, kan vinylgrafik omvandla utseendet på din bil från en skylt för ett företag till ett anpassat bildspel bil på några timmar. Saker du behöver
Måttband
Krita blyertspenna
Maskeringstejp Sugskrapa
Värmekanon
Rakblad
Visa fler instruktioner
1

Rengör och torka ytan på vilken grafiken kommer att tillämpas med tvål och vatten. Smuts och föroreningar kvar på ytan kan orsaka dålig vidhäftning och kan fälla smuts under vinyl, vilket orsakar luftbubblor som inte kan tas bort.
2

Mät platsen för grafiken. Hitta mitten av arbetsytan och använda den som den viktigaste referenspunkten, märkning mätningarna med en krita blyertspenna. Använd denna referenspunkt för alla positionering mätningarna. Addera 3

Tape grafiken på plats på ytan. Steg tillbaka och titta på placeringen av grafik för att säkerställa att den har lagts ut på rätt sätt. Maskeringstejp kommer säkert hålla den på plats, men det kommer också lätt att du kan göra nödvändiga justeringar.
4

bort 6 till 8 inches av bildens skyddspappret.
5

Placera den del av den exponerade vinyl garderoben till pappersbaksidan på ytan samtidigt som du håller den exponerade änden tätt.
6

Tryck nedåt på grafiken med skrapan ta bort alla luftbubblor. Flytta skrapan mot den exponerade änden av vinyl. Arbeta från den ena sidan till den andra på längre konstruktioner, och uppifrån och ned på högväxt konstruktioner.
7

Fortsätt att ta bort delar av skyddspappret och gummiskrapa grafiken tills hela konstruktionen fastställs.
8

Gummiskrapa vinyl i flera riktningar tills alla kvarvarande luftbubblor har avlägsnats.
9

Applicera värme till bilden med en värmepistol för att mjuka upp vinyl där det måste följa eventuella förändringar i ytan, såsom öppningar dörrhandtag och skarpa linjer kropp. Sträck vinyl runt ytan förändras med skrapan för att få en smidig övergång.
10

Dra tillbaka överst ansökan masken på en 180-graders vinkel. Detta minskar risken för att lyfta vinyl utanför programmet ytan.
11

Gummiskrapa hela bilden igen för att säkerställa god vidhäftning. Var uppmärksam på alla kanter.
12

Trimma någon ytterligare eller oönskade vinyl med ett rakblad. Arbeta lätt så att bladet inte skadar ytan nedanför bilden.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85155.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.