Hur man installerar Keyless Entry

Installera keyless inresa i bilen ger dig bekvämligheten av att snabbt få tillgång till din bil, särskilt om du har andra objekt i dina händer. Du kan spara driftskostnader genom att göra det nyckellösa fjärrkontroll processen på egen hand. Grundförutsättningarna för att installera keyless inresa systemet är densamma, även om din bil och placeringen av vissa trådar kan vara annorlunda. Var försiktig vid hantering av kablar till din bil för att förhindra skador på bilens elsystem. Saker du behöver
Computer säkert test ljus fräs
Wire eller kranar tråd
Visa fler instruktioner
1

Skär oanvända kablar från keyless inresa modulen du köpt . Till exempel kan du välja att inte använda trunk release fjärrkontroll knapp, så du kan klippa kabeln i samband med detta.
2

Läs installationsinstruktionerna för fjärr keyless inresa modulen så att du vet vilken färg tråd matchar anslutningen i bilen. Till exempel kan den röda tråden på din keyless inresa modul måste vara ansluten till din tändning kabel i rattstången på din bil.
3

Exponera trådarna i ratten kolumnen och chaufför-side kick panel. Åtkomst trådarna kan vara liknande för varje fordon, men färgen av trådarna och vilket syfte de tjänar kan skilja. Leta reda på huvudströmbrytaren, tändning, start och parkering trådar. Ett sätt att lokalisera dessa trådar är att använda en dator-säkert test ljus. Kläm testet ljuset till en tråd som du vrider på tändningen i bilen. Om testet tänds och läser 12V, det är din tändstiftsledningen. Utför samma test för att identifiera den tråd som stannar på när bilen är på, och tråden som lyser testet ljus när du trycker ned parkeringsbromsen. Tråden som läser 12V och testet ljuset förblir på om du vände bilen på eller av är din "konstant" eller "huvudströmbrytaren" tråd.
4

Anslut färgen förknippas med tändningen och huvudströmmen tråd fäst vid keyless inresa ledningsnätet till ledningarna identifierats som samma namn i rattstången eller dörr kick panel av ditt fordon.
5

Leta trådarna ansvarar för att låsa och låsa upp bilen . De skall vara placerade under dörrarna kick panel, vilket är nära basen av dörren när du först skriva in ditt fordon. Du kan identifiera trådarna med hjälp av datorn-vänliga testet ljus. Testet ska tändas när dörren är låst, en annan tråd bör leda testet ljuset att lysa när dörren är olåst. Anslut de två kablarna till nyckellösa trådarna posten Module (dörrlås och lås) av samma färg.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96515.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.